19 Aralık 2011, 19:18
|
Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 Arkadaşları:0 Cinsiyet:kadın Memleket:sivas/istanbul/ Mesaj:
5.617 Konular:
583 Beğenildi:4896 Beğendi:6571 Takdirleri:26238 Takdir Et:
| Cevap: İki kelimeden hangisi sizsiniz? Kadın mı, bayan mı? Alıntı: huzurda olmak Üyemizden Alıntı
Beni tebrik ederek ailenize alan tüm üyelerinize teşekkürler. Hepiniz çok iyisiniz sizleri tanıdığıma sevindim.İnternetim olmadığı için anca bu gün ulaşabildim size.
Evet kardeşlerim kapandım bana çok huzur verdi.Kimin ve kimlerin huzurunda olduğumu biliyorum. insanın hiç ummadığı zamanda çok basit bir cümle hayatında buyuk değişiklikler yapabiliyormuş.
yazarın demediği , anlatmadığı bir yer varmış onu dün gördüm yaşadım. Kadınlık yolu imtihanın ilk kapısı yada ilk sınav diyelim.Önce tebrik eden eşim bu gün bana karşı dolmuş iğneleyici laflar, sokakta insanlardan rahatsız olduğunu hatta akşamkı mısafirlerimizin yanına saçımı açıp normal eski günlerdeki halimi davranışlarımı istedi.
demekki bir şeyi isteyip yapmak marifet değilmiş şimdi geriye dönmeyeceğim bir yola çıktım . çıktım ama eşimle arama uçurumlar açılıyor. çocuğumsa çok mutlu kreş hayatından ev ortamına geçince ne yapacağını şaşırdı.
evet belkide yenik düşeceğim belki kazanacak herşeye rağmen ayakta herkesin karşısında duracağım ama hangisi ve nasıl. yeni kimliğimi çok sevdim bambaşka bir rüzgara kapıldım mutluyum huzurluyum.
eşimle dün geceden beri konuşmuyoruz. Öğlen hala kararlı olup olmadığımı sordu. Kararlıyım deyince bu gece gelmeyeceğini annesine geçeceğini dedi. ne yapmalı nasıl davranmalıyım. | Sevgili huzurda olmak yaşadığın olumsuzlukları öğrenince senın adına çok üzüldüm şimdi anladığım kdrıyla sen zeki bir kadınsın eşinide en iyi sen tanıyorsun onu nasıl ikna edecğini yalnız sen bilirsin. belkide birden bire seni tesettürlü gördüğü için çok şasırdı. ona biraz zmn tanı derim. çokça dua et DUA müslümanın silahı bildiğimiz gibi sana örnek olarak yaşadığım bir olayı paylaşmak isterim. bir konu ile alakalı sıkıntıdaydım artık beni iyice sıkmaya başlamışdı öleki geceleri bile uyuyamıyordum. bir gece kalktım namzımı kıldım RABBİME yalvardım . sabah olaylar kendiğilinden çözülüverdi Güzel düşünelim herşey güzel olsun inş SELAMETLE güzel kardeşim
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...
Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
| |