Konu Başlıkları: Mürşid Mürid Ve Edepler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2011, 15:26   Mesaj No:23

aslıı

Medineweb Sadık Üyesi
aslıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aslıı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15266
Üyelik T.: 14 Aralık 2011
Arkadaşları:17
Konular: 119
Beğenildi:62
Beğendi:29
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mürşid Mürid Ve Edepler

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Değerli kardeşim eğer yazdıklarıma itirazınız var ise buyrun delilleri ile istediğiniz şirklerini sunabilirim sizin hoca! dediklerinizin
tabikide itirazım var öncelikle şuna itiraz ediyorum ki bütün tasavvufu tarikatı ve içindekileri bir tutup hepsinin şeyhini ilahlaştırdıgını sözünden kesinlikle çıkmadıgını ve kurana hadise aykırı bişey söylesede müritlerin itiraz hakkı olmadıgını söylüyosunuz amaa bizler böyle yapmıyoruz binlerce cemaaat de insanlar var ve sen genel konuşarak hepsinin bitün tarikattakilerin şirke düştügünü ima ederek hatta söylüyerek bizlerin hakkına giriyosun ve biz böyle bişey yapmıyoruz. ikincisi video olayı bana sunucaksan deneme çünkü o olaya asla inanmıyorum şirk demek hocalarımızın imansız oldugunu söylemektir ki müslümana kafir demekde insanı kafir eder şimdi mekan senen istedigini sun bakalım ama öyle duyma tarikatı karalama adına yok tapıyolar yok şunu yapıyolar degil hocanın bizzat söyledigi azından çıkan şirke düştügüne delil sözü getir bana hatta video bile yayınla yayınlamak istemiyosanda bana deki hocanın şu sohbetinde şöyle şirk ettigi şirke düştügü söz var dinle görürsün de ve dinler de şirk dolu sözünü görürsen tövbe etcem ve senden helallik istiycem ama duyma ve kalıplaşmış iftira ile degil hocanın agzından duydugun sözle geleciksin tamam mı çünkü dinde gözünle şahit olmadan yorum yapma deniyo ve ben sen burda hiç bi hocanın sözü olmadan filan şöyle yapmış bak tarikatta şu kadar madde var diye kabul etmiyorum ki insanlara dinsiz şirk sahibi demek için bizzat kendinden bunu duymak gerek çünkü bu büyük vebaldir dinliyorum seni mahmut efendi hz ve cübbeli hocamızın kendi kulagınla bizzat onlardan duydugun hangi cümle onların şirkte oldugunu gösterdi sana ??????