Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2011, 15:37   Mesaj No:11

aslıı

Medineweb Sadık Üyesi
aslıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aslıı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15266
Üyelik T.: 14 Aralık 2011
Arkadaşları:17
Konular: 119
Beğenildi:62
Beğendi:29
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Imam rabbani ve mekrtubat'ta ki şirk sözler..

kuranın dışına çıkmış tasavvufu tabikide kimse onaylamaz yani neden bu yapılıyo neden yani bi çok allah dostu buralarda kötüleniyo ben ne mevlanacıyım ne bediüzzamancı nede cübbeli vs.... lakin ben bunları seviyorumm mevlananın hayatını çok okumadım ona bişey demiyim ama bediüzzaman neden kardeşim neden kötüleniyo kim diyo bunları bozulmuş degişmiş yanlışı olan fakat bnu kendisi degil güya talabelerinin yaptıgı hata neden bu allah dostlarına vuruluyo bu söylediginiz şeyleri siz alim misiz yada kendiniz mi araştırma yaptınız ki iddea ediyosunuz demek yokki ya bu adamın hayatı çelelerle geçmiş ilmi anlatıyo diye senelerse sürgün yemiş bu nası şirk ehlinden olabilir deyip aylarınızı vererek araştırdınız mı ? hiç düşünmediniz mi ki bu risaleler degişmiş olabilir yazdıgı gibi korunmuyo olabilir düşündünüz mü hayır tek yaptıgımız aç risade hata oldugu söyleniyo aç bak oraya aaa evet burda yanlış var bu şirke düşmüş deyip teşhisi koymak ama diger ihtimal yok degişmiş olabiler demek yok neden bunu yapıyoruz