Konu Başlıkları: mürşid... mürşidi kamil....
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2011, 22:20   Mesaj No:8

aslıı

Medineweb Sadık Üyesi
aslıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aslıı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15266
Üyelik T.: 14 Aralık 2011
Arkadaşları:17
Konular: 119
Beğenildi:62
Beğendi:29
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: mürşid... mürşidi kamil....

Alıntı:
İqra Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ben size Buhariden öyle hadisler yazarım ki, "Bunları Peygambermi söyledi" diye şaşarsınız.
Unutmayın ki,Buhari İmam Ebu Hanefiyi neredeyse tekfir derecesinde eleştiren biridir.
fesubhanallahh.... yahu senin imamı buhari dedigin zat uydurma hadis katagorisine koydugun zat 8000 küsür hadisi var her hadisinde gusul abdesti alıp istihare namazı kılan aylarca yol gidip bi bi hadisi ögrenmek adına vardıgı yerdede elinde yem var gibi atı çagırıp kandıran adam benide kandırır diyip dönen bi zat bu kadar hadislere titizlik gösteren bi zata ne iftiralar ya rabbiii ne iftiralar.... bediüzzan yok imam-ı rabbani yok mevlana yok ak şemseddin hz yok hz osman yok ibn teyyime yok vs... kim var kardeşimm kim kaldı allah aşkına allah bunların hesabını sorar kendinize gelin vesselam benim daha size bişey dememe gerek yok şaşarım öylemii ben zaten buraya girdim gireli şaşkınlık üstü şaşkınlık yaşıyorum siz nesiniz ne vasfınız var alim misin evliya mı yoksa hadisde büyük bi yol kat etmiş mübarek bi zat mısın estagfirullah günaha gircem yaa bişey demiyorumm dersem agır konuşcam zorla adamı banlatırsınız yaa