Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2012, 18:57   Mesaj No:35

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:308
Beğendi:97
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Prof. Dr. M. Hayri Kırbaşoğlu’nun Hz. İsa’yı (a.s) Gökten İndiren Hadislerin T

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Esadullah kardeşim yine taasup önyargı ile yaklaşmış bilakis yazmış olduğunuz reddiyediki hatalara vermiş olduğum delillere değilde Şia Sünni ayrımı ile mezhepçilik sunumu yapmışsınız sizin bu konuda itirazlarınıza cevapları sunacam sabır kardeş...
Estağfirullah ben sizin yazdıklarınıza istinaden yazıyorum kendimden bir şey eklemedim, bu arada ben zaten sizin paylaşımıma özgü tavırlarınızada vurguda bulundum ama okumuyorsunuz sanırım kardeşim , ayriyeten sizden ricam benim sorularıma cevap vermeniz ben sorularıma karşılık isterim inşaallah, ayriyeten ben ayrımcılık yapmadım siz neye göre inancınızı yönlendirdiğinizi yazmışsınız bende tutarsızlıkları dile getirdim o kadar...Burada Tarikata ve Cemaate mensup olanlar ve olmayanlar ayrımı zaten yapılmakta ben buna hiç girmedim devamlı olarak Ehli Sünneti yargılayanda sizlersiniz kardeşim...

İnşaallah sizden ricam benim sorularıma cevap vermeniz sorularım zaten belli yukarda mavi renkte olanlar...

İşlerim dolayısı ile herzaman bulunamıyorum ama takipteyim inşaallah ...

vesselam