04 Ocak 2012, 18:57
|
Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet:Erkek Memleket:Kayıp bir Kentten Yaş:44 Mesaj:
744 Konular:
145 Beğenildi:308 Beğendi:97 Takdirleri:3844 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Prof. Dr. M. Hayri Kırbaşoğlu’nun Hz. İsa’yı (a.s) Gökten İndiren Hadislerin T Alıntı: Yitiksevda Üyemizden Alıntı
Esadullah kardeşim yine taasup önyargı ile yaklaşmış bilakis yazmış olduğunuz reddiyediki hatalara vermiş olduğum delillere değilde Şia Sünni ayrımı ile mezhepçilik sunumu yapmışsınız sizin bu konuda itirazlarınıza cevapları sunacam sabır kardeş... | Estağfirullah ben sizin yazdıklarınıza istinaden yazıyorum kendimden bir şey eklemedim, bu arada ben zaten sizin paylaşımıma özgü tavırlarınızada vurguda bulundum ama okumuyorsunuz sanırım kardeşim , ayriyeten sizden ricam benim sorularıma cevap vermeniz ben sorularıma karşılık isterim inşaallah, ayriyeten ben ayrımcılık yapmadım siz neye göre inancınızı yönlendirdiğinizi yazmışsınız bende tutarsızlıkları dile getirdim o kadar...Burada Tarikata ve Cemaate mensup olanlar ve olmayanlar ayrımı zaten yapılmakta ben buna hiç girmedim devamlı olarak Ehli Sünneti yargılayanda sizlersiniz kardeşim... İnşaallah sizden ricam benim sorularıma cevap vermeniz sorularım zaten belli yukarda mavi renkte olanlar... İşlerim dolayısı ile herzaman bulunamıyorum ama takipteyim inşaallah ... vesselam |
| |