Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2012, 23:31   Mesaj No:7

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1417
Beğendi:474
Takdirleri:10360
Takdir Et:
Standart Cevap: İbni Teymiyenin Tasavvuftaki Fena Hakkında Görüşleri

Alıntı:
mdm1 Üyemizden Alıntı Mesajı göster

Sahtekar şey-hler diyorum çünkü şey-hlik iddasında olan her kim varsa sahtekarın ta kendisidir.. Bu arada mesela Rumi ve Arabi gibi sahtekarların küfür dolu eserlerinden ve sözlerinden çok uzun soluklu konular açabilirim. Genel olarak sahtekar şey-hler diyorum ama, kişi bazında bir çok örnek verebilirim. Kendi sözlerinden, kendi eserlerinden nakillerle.
eleştirmek ile hakaret etmek farklı konudur.her hangi bir alimin düşünceleri sizi bağlamaz,beğenmeyebilirsiniz,beğenmek zorunda da değilsiniz.istediğiniz gibi hür sansörsüz bi şekilde fikrinizi ileri sürersiniz.ama hakareti tekfiri aşağılamayı fikir olarak göremezsiniz...tüm şeyhler sahtekardır demek insafa vicdana akla ilim saygınlığına aykırıdır.sizin bu düşünmeden yazdığınıza inandığım paragraf,sürçü lisan yada fren tutamama olarak algılamak lazım!
tüm şeyhler sahtekar ise;
şeyh said palu sahtekar!
şeyh said nursi sahtekar!
ve doğu güneydoğu bölgesinde ne kadar alim varsa şeyh olarak adlandırılıyor...
sadece bu iki alimi örnek verdim.ve ikisinide seviyorum.hataları varsa kendilerini bağlar.ama onlar benim önderlerim,alimlerim,üstadlarım,saygınlarım,Allah için sevdiklerim!!!!
bnlar dahil hepsi sahtekardır demeniz bizleri yaralıyor,kardeşliklerimizi zedeliyor.
Allah aşkına düşünce ileri sürün,kişileri değil.hele hele kuranda putları bile aşağılamak yasak iken .
aşağıladığınız kişiler birilerinin sevdası olabilir.sevdalarınızı hedef tahtası yapmak demektir bu.
aklı selime,tebliğ ahlakına,forum kurallarına davet...!!!

medineweb forum kurallarının 19.maddesi;
19. Alimler, Hocaefendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayacı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye uyarılır,tekrarı halinde kalıcı siteden uzaklaştırılır.

lütfen !

saygılar...

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.