Konu Başlıkları: Nakşi bendi gerçeği
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2012, 16:31   Mesaj No:4

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:308
Beğendi:97
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Standart Cevap: Nakşi bendi gerçeği

Ferit Aydının anlattığı zikir dersini dinleyince çok güldüm gerçekten ayrıca zikirden sonraki bu ateşler falan da Nakşibendilikle hiç alakası olmayan bir şey ve kurbağalardan temin edilen maddeler falan maşaallah stand up yapmış yani...

Bir videosunda da A"llah Allah diye zikir bidattır" diye Kurana tamamen ters bir ifade kullanmıştıki şaştım kaldım açıkcası...Kuranın emrine nasıl bidat denir?

Bakın sevgili dostlar Tasavvuf sadece Nakşibendilik demek değildir, burada Nakşibendilik diye başlamış ve Nakşi yolunda alakasız olan durumları izah etmiş, Eğer Nakşibendi Tarikatında bu ikinci videoda anlattığı olaylar olsaydı yani bunu bana dikta etselerdi VALLAHİDE BİLLAHİDE TİLLAHİDE bir dakka durmaz ve arkamı dönerdim yok böyle birşey ya

Evet zikir dersi vardır biz ona Vird deriz bu derste Allah Lafzı ile zikredilir buda zaten Kuranda açık açık bildirilmiştir.Allah kendisi buyurmamışmı "İster Allah deyin ister Rahman deyin" diye, Efendimiz s.a.v buyurmamışmı "yeryüzünde Allah Allah denildikçe kıyaet kopmayacaktır" diye ...

Az biraz keşke bizlere kulak verseniz Tasavvuf İslamda Güzel Ahlakı temsil eden bir yoldur ama asla bir din değildir.Nasılki Fıkıh Hükümleri açıklar Ve ümmeti yönlendirirse Tasavvufta kişiye Güzel Ahlak öğretir.

vesselam