09 Ocak 2012, 16:55
|
Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet:Erkek Memleket:Kayıp bir Kentten Yaş:44 Mesaj:
744 Konular:
145 Beğenildi:308 Beğendi:97 Takdirleri:3844 Takdir Et:
| Cevap: Nakşi bendi gerçeği Neden ısrar ediyorsunuz sevgili kardeşim dinledinizmi ne konuştuğunu Allah Razı olsun Nakşibendilik diyor yok zikirden sonra ateşler, yok vücuda sürülen maddeler ve bunu yapanlarından rufai olduklarını söylüyor, Tasavvufu bilmiyorum evet çünki o kadar büyük bir ummanki bildim dedikçe bilmediklerin ardı ardına geliyorda Allah Azze ve Celle nin o sonsuz Saltanatında kayboluyorsun... Bu zat şeyh falan değil kardeşim yani bir Mürşid değil bu zatın Ailesinde Halifelik yani İrşad yetkisi olanlar var bu zatta bu ailenin ferdi ve eğtim almış bir üyesi hangi şeyhmiş bu adam ? Yani size beklediğiniz bir davranış sergilemediğim içinmi beni Tasavvufçu değilsin diye nitelendiriyorsunuz anlamadım, Elbette sizin yada size lanse ettirilen ve Tasavvufla alakası olmayan görüşleri sergilemediğim için bu söyleviniz anlıyorum, Eğer ben deseydim bende ateş basıyorum, bende kendimden geçiyorum, bende görünmeyen alemlerde geziyorum o zaman kötü insanmı olacaktım , Tasavvufu size burda defalarca yazdım ama bunu görmediniz bile tekrar yazayım Allah Rızası için , Tasavvuf Kuran ve Sünnet çizgisinde İslamı yaşamak ve bu yaşantıyı Muhammedi Ahlak (Güzel Ahlak) ile süslemektir.Tasavvuf kişiyi hem madden ve manan olgunlaştıran kişiye Kulluğu tattıran, ALLAH c.c. tan başka ilah olmadığını Şer-i ölçülerde öğreten bir yoldur.Özü İslamdır , yolu İslamdır amacı ise La İlaha İllallah demeyi öğretmektir..... |
| |