Konu Başlıkları: Nakşi bendi gerçeği
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2012, 16:55   Mesaj No:7

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:308
Beğendi:97
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Standart Cevap: Nakşi bendi gerçeği

Alıntı:
kamer34 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bakın sevgili dostlar Tasavvuf sadece Nakşibendilik demek değildir, burada Nakşibendilik diye başlamış ve Nakşi yolunda alakasız olan durumları izah etmiş, Eğer Nakşibendi Tarikatında bu ikinci videoda anlattığı olaylar olsaydı yani bunu bana dikta etselerdi VALLAHİDE BİLLAHİDE TİLLAHİDE bir dakka durmaz ve arkamı dönerdim yok böyle birşey ya

Esadullah bey ben daha evvelde söyledim siz ya tasavvufu bilmiyorsunuz yada tasavvufçu değilsiniz

Bu zat kendisi o şeyhlerden biri idi kendi tarikatını bilmezmi?
Neden ısrar ediyorsunuz sevgili kardeşim dinledinizmi ne konuştuğunu Allah Razı olsun Nakşibendilik diyor yok zikirden sonra ateşler, yok vücuda sürülen maddeler ve bunu yapanlarından rufai olduklarını söylüyor, Tasavvufu bilmiyorum evet çünki o kadar büyük bir ummanki bildim dedikçe bilmediklerin ardı ardına geliyorda Allah Azze ve Celle nin o sonsuz Saltanatında kayboluyorsun...

Bu zat şeyh falan değil kardeşim yani bir Mürşid değil bu zatın Ailesinde Halifelik yani İrşad yetkisi olanlar var bu zatta bu ailenin ferdi ve eğtim almış bir üyesi hangi şeyhmiş bu adam ?

Yani size beklediğiniz bir davranış sergilemediğim içinmi beni Tasavvufçu değilsin diye nitelendiriyorsunuz anlamadım, Elbette sizin yada size lanse ettirilen ve Tasavvufla alakası olmayan görüşleri sergilemediğim için bu söyleviniz anlıyorum, Eğer ben deseydim bende ateş basıyorum, bende kendimden geçiyorum, bende görünmeyen alemlerde geziyorum o zaman kötü insanmı olacaktım ,

Tasavvufu size burda defalarca yazdım ama bunu görmediniz bile tekrar yazayım Allah Rızası için ,

Tasavvuf Kuran ve Sünnet çizgisinde İslamı yaşamak ve bu yaşantıyı Muhammedi Ahlak (Güzel Ahlak) ile süslemektir.Tasavvuf kişiyi hem madden ve manan olgunlaştıran kişiye Kulluğu tattıran, ALLAH c.c. tan başka ilah olmadığını Şer-i ölçülerde öğreten bir yoldur.Özü İslamdır , yolu İslamdır amacı ise La İlaha İllallah demeyi öğretmektir.....