Cevap: İbni Teymiyenin Tasavvuftaki Fena Hakkında Görüşleri
sayın mdm 1,
farklı bir sayfada bana vermiş olduğunuz cevabı okudum.ancak size cevap vermemeyı saygısızlık olarak gördüğümden,bir kaç not düşeyım...
1-sizin şeyhlere yüklediğiniz anlam ile benim düşündüğüm çok zıt.eğer uçan kaçan toplayan hoplayan cariyeli göbekli sermayeli hokabazları zıplayanları kastediyorsanız,mesajlarımın geçmişine bakın ki,bu konuda bunlara karşı savaşımı hep verdim vermeye devam edeceğim.
2-sövmedim diyorsunuz...birilerine sahtekar demek taltif değil sanırım.eleştirmek ile sövmek çok farklıdır.bunu size anlatacak değilim.siz deseniz ki,bu kurumda sahtekar var,şarlatan var sadakna derim.ama bu kurum kulliyen sahtekar derseniz ki dediniz,bu kurumun içinde abdulkadiri geylani,bediüzaman,arabi,rabbani gibi islam alimlerinide katmış olursunuz.bunlar günahsız sorunsuz melek masumiyetinde olduğunu hiç kimse iddia edemez.etsede gülünç olur.tabii ki hataları da vardır ve olacaktır da.onlar ismet sıfatlı değilki..Resulullahın göz nuru,sevdiği,sevgilisi,eşi annemiz olan hz aişe ashabı kiramın en büyüklerinden ve ashaba saygı gerekiyorsa ilk sıralarda olan bu annemizin tarihteki hataları yok mu ? sahtekarmı diyeceğiz haşa! kaldı ki büyüklerim dediğimiz kişiler ashabı kiram bile değil.çağına damgasını vuran,hatasıyla sevabıyla islam için mucadele eden alimlerdir.kimsenin kalbini yarmadık bakamıyoruz,Allahın poliside değiliz.alimlere saygıyı şiar edinmeliyiz.doğrularını alır yalnış bildiklerimizi iade ederiz.yalnış gördüğümüz bir noktasıyle alimi eserleriyle pencereden hakaretlerle atmayız.
3-saideyni kürt olduğum için taasubla suçlamışsınız.haklısınız...çünkü Allah beni kürt yarattı.kavmin,akrabanın hakkı hukukuna riayet etmemi emretti.we itai zil kurba... bediüzzaman benim üzerimde hakları ; 1-alim olduğu için 2-ırkımın saygın bir büyüğü olduğu için 3-mazlum olduğu için 4-hemşerim olduğu için 5-komşum olduğu için 6-saçlarım adedince başım olsa,her gün birisini kesseniz kurandan vazgeçmem ve vazgeçmediği için 7-alimler peygamber varisleridir(çocuklarıdır)..peygamber varislerine saygılı olmayı edep bildiğim için... bediüzzamanın bu 7 hakkı bende var ve kuran emridir. welewki saydıklarım olmasa bile,büyüğüm bildiğim ve ilan ettiğim bir insana sahtekar diyemezsin!!bu hakkı sana kim veriyor?
4-site yöneticisi olduğumdan despor davrandığımı söylemişsiniz..bunun iftira olduğunu buranın sakinleri bilir.siz bana kul hakkı borçlusunuz.hakkımı helal ediyorum...ne yani burada babama sahtekar diyeceksiniz,fikir hürriyeti diyip sineye çekeceğim. Öylemi!!!!
Lütfen gururunuzdan,onurunuzdan,burnunuzdan kıl aldırmıyacağınız bir ortam bulun..burası size göre değil...
fiemanillah...
__________________ Büyükler fikirleri, Ortalar olayları, Küçükler kişileri tartışır.
|