Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 Arkadaşları:8 Cinsiyet:Erkek Yaş:50 Mesaj:
3.031 Konular:
340 Beğenildi:1418 Beğendi:474 Takdirleri:10360 Takdir Et:
| Cevap: İbni Teymiyenin Tasavvuftaki Fena Hakkında Görüşleri
yukarıda kırmızı renkli cümleleriniz sövgü değilse siz sövgüyü başka türlü biliyorsunuz!!!!!!
çaktırmadan makalenizin yarısını kendi reklamınızla pohpohlayıp durmuşsunuz.
harici kafayla,önünüze gelenleri küfür ile itham etmeyı marifet bilen egolarınızla,bir filozofun dedği gibi "düşünüyorum demekki varım",siz ise " küfür ediyorum demekki varım,alimim" <<<< kendi varlığınızı kanıtlamaya sivrilmeye çalışıyorsunuz.küfür ediyorsunuz,küfür etme diyenleri "iftiracı" ilan etmekten çekinmiyorsunuz.çok zeki olduğunuz kuşkusuz ama "ferasetsiz zeka ve pişkin" olduğunuz da öyle.asker iken vicdanınızın sesini dinlemeniz güzel.bu vicdan sizin hala "umutsuz vaka" olmadığını gösteriyor.
yukarıda yazmıştım,amacınız özüm yemek olmadığından,hedefiniz bağcı olduğundan görmezden geldiniz,aynı ithamlarınıza devam ettiniz.
bakın ;
"sizin şeyhlere yüklediğiniz anlam ile benim düşündüğüm çok zıt.eğer uçan kaçan toplayan hoplayan cariyeli göbekli sermayeli hokabazları zıplayanları kastediyorsanız,mesajlarımın geçmişine bakın ki,bu konuda bunlara karşı savaşımı hep verdim vermeye devam edeceğim".
sizin bana verdiğiniz cevaba bakın Allah aşkına;
şey-hlik, velilik evliyalık adı altında, hristiyanlıktaki aziz ve papalar gibi kutsal seçkin ruhban sınıfı icat etmeleri, eli belinde göbeği kendinden önde giden doğudaki bir sözde SAHTEKAR BİR ŞEYHİN, açık arazide yürürken çekilmiş videosunda, hemde yaşlıca bir müridin, SAHTEKAR ŞEYHİN önündeki çakılları ve taşları o geçmeden nasıl kul derecesinde toplamaya çalıştığı, bunu gören SAHTEKAR ŞEYHİNDE gururla kibirle yoluna devam ettiğini görüyorsak; her kim şeyhim diye kendisinde bir şey vehmediyor, ermiş domates gibi kendi kendine kıvamlanıyorsa; SAHTEKARIN, DÜZENBAZIN, ÜÇKAĞItÇININ, YALANCININ, DİNİ İSTİSMAR EDENİN,MÜNAFIĞIN TA KENDİSİDİR...
bakın ;
sövmedim diyorsunuz...birilerine sahtekar demek taltif değil sanırım.eleştirmek ile sövmek çok farklıdır.bunu size anlatacak değilim.siz deseniz ki,bu kurumda sahtekar var,şarlatan var sadakna derim.ama bu kurum kulliyen sahtekar derseniz ki dediniz,bu kurumun içinde abdulkadiri geylani,bediüzaman,arabi,rabbani gibi islam alimlerinide katmış olursunuz.bunlar günahsız sorunsuz melek masumiyetinde olduğunu hiç kimse iddia edemez.etsede gülünç olur.tabii ki hataları da vardır ve olacaktır da.onlar ismet sıfatlı değilki..Resulullahın göz nuru,sevdiği,sevgilisi,eşi annemiz olan hz aişe ashabı kiramın en büyüklerinden ve ashaba saygı gerekiyorsa ilk sıralarda olan bu annemizin tarihteki hataları yok mu ? sahtekarmı diyeceğiz haşa! kaldı ki büyüklerim dediğimiz kişiler ashabı kiram bile değil.çağına damgasını vuran,hatasıyla sevabıyla islam için mucadele eden alimlerdir.kimsenin kalbini yarmadık bakamıyoruz,Allahın poliside değiliz.alimlere saygıyı şiar edinmeliyiz.doğrularını alır yalnış bildiklerimizi iade ederiz.yalnış gördüğümüz bir noktasıyle alimi eserleriyle pencereden hakaretlerle atmayız.
cevabınıza bakın ;
Peki kardeşim çok sevdiğiniz Arabi zındığı eserinde diyorki,........................Allah sisi ıslah etsin!!!!
---------------------------------------------------------------
saideyne bi şey demedim hakaret etmedim diyorsunuz ve ataların dini ile suçlamış saçmalamış kul hakkına girmiş olduğunuzun farkında bile değilsiniz.
kafir olduğunu ilan etmişsimiz....Allaha havale ediyorum sizi!!
-------------------------------
şeyh büyük yaşlı lider demek demişsiniz.ve şeyh kelimesini nasıl yazıyorsunuz bakalım ;
"şey-hlik" klavye kazası sandıydım,ama kaza filan değil.her cümlenizde aynı kelime var.bu ne terbiyesizce bir kelime.çokmu zekisiniz muhatabınızı mı aptal yerine koyuyorsunuz!! büyüklerimizi şey'inizle eşdeğer görüyrosunuz.bunun adına cihad diyorsunuz.batsın sizin cihadınız.edep öğrenin önce!!!
beni başka sitelere ısrarla davet ediyorsunuz.reklamlarınızı ileri sürüyrosunuz.zaman bulsam burda yazarım.hem bizlere saygısı olmayana zerre saygımız olmaz.muhatapda almam.lütfen gururunuzla (!)burayı terkedin,link filan vermeyın.!!!!
__________________ Büyükler fikirleri, Ortalar olayları, Küçükler kişileri tartışır.
|