Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2012, 14:51   Mesaj No:27

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İbni Teymiyenin Tasavvuftaki Fena Hakkında Görüşleri

Sayın mdm1

Şuna emin olun bu forumda asla asla hiçkimse hiçkimseye yalakalık yapmamış yapmazda.

Muhsin hocayla birçok konuda fikirlerimiz çatışmış olmasına rağmen ben uzun zamandır hertürlü doğru bildiğim hangi fikrim varsa bu forumda yayınladım.

Gerek oy kullanmakla ilgili olsun gerek tasavvuf ve mutasavvuflarla ilgili olsun bir ölçü ve adap içerisinde her türlü reddiyemi yazdım. Muhsin hocayla geçmiş zamanlarda çok hararetli tartışmalarımız olduğu halde muhsin hoca beni önce editör sonra başeditör yaptı, bunu şunun için anlatıyorum.

Yani eğer siz muhsin hocayı şahsen tanımış olsa idiniz o yazdığınız satırlardan dolayı çok üzülürdünüz. Kanımca siz muhsin hocadan helallık almalısınız.

Bak güzel abim her insanın muhakkak etkilendiği başına taç yaptığı önder lider kabul ettiği kişiler vardır ama doğru ama yanlış. Ben bu forumda Said-i Nursiyi bile uzun uzun eleştirdim kendimce yanlış gördöğüm fikirlerini yerden yere vurdum... Fakat kimse tarafından yasaklama cezası almadım..

Bak güzel abim hakkı doğru bir şekilde ortaya koymak farklı birşeydir birilerinin sevdasına hakaret vari sözler kullanmak farklı birşeydir bunu sizde daha iyi bilmektesiniz...

Bu forumda hakaret olmadığı müddetçe hertürlü fikirlere müsamaha gösterdiğimizi herkes bilir. Bizim akidemize ters olan fikirlerede muhakkak reddiye yazar doğru bildiğimiz akidemizi tebliğ ederiz.

Bak güzel abim şimdi argo bir kelime kullanacağım hakkınızı helal edin muhsin hocam yitiksevda hocam irfan hocam hepsi çok iyi insanlardır.
Yemişim forumu yemişim sanal alemi bu şahısları bu sitede tanıdım ve tanıdığımada şükürler olsun diyorum iyikide tanımışım..

Gerçek dostluklar arkadaşlıklar insanın zor zamanında yanında olanlarda bulursunuz. Ben zor zamanımda bu insanları hep yanı başımda buldum bundan emin olabilirsin.

Alllah’a emenat olunuz..............