norşin Üyemizden Alıntı
Sayın Abdulmelik;
Siz istiyorsunuz ki kendi sitemde rahat rahat millete sulta kurararak yazayım, canım istediğindede onlara bu hakkı vermeyeyeyim, üstelik tartışamayacak ilmi mücadeleyi verememenin korkusuyla, karşı tarafın söz hakkı olarak verdiği linkide silivereyimde haksızlığım örtbas olsun diyorsun.
Kardeş, kardeş; bana cevap verememeyi saygısızlık veya nezaketsizlik arkasına gizleme. Varsa ilmin bilgin TAKIR TAKIR kaynaklı alıntılı yazarsın, böyle kaçamak yollara başvurmazsın.
Bu arada Tevhidnesli.de sitesinde müdavim rumuzuyla birkaç yıldır yazmaktayım. Bana ona buna sövdü diye farazi iftira atmaktasınız ama, orada tarikatçıların ve tasavvufçuların nasıl şahsıma en galiz küfürler yazdığını, ve keşke benimde bunlara hiç cevap vermeyişimi okumuş olsaydınız...
Sitedeki bazı arkadaşların her dediğini onaylamasam katılmasam da, bana yıllardır orada özgürce yazı yazma hakkı verdikleri için, bende paylaşımlarımı hep orada yayınladım. Gidin ziyaretçi defterini şöyle geriye doğru bir karıştırında, kaç insan tipolojisi, kaç grup cemaat tarikat savunucusu, tedrisatımdan geçmiş araştırın bakalım. Gidin hrıstiyan,sitelerine agnostik sitelerine, ateist sitelerine teolojik, felsefi, bilimsel, akademik reddiyelerimi okuyun, ondan sonra bana hala İslamda olmayan bir kavramı varmışçasına, hemde anlamı yaşlı aciz,acuze demek olan kavramın saptırılarak, olağanüstü anlamlar, dokunulamaz bir ünvanmış, eleştirilemez bir ön takıymış gibi savunabilin.
Gururluyum çünkü, insanların kendi cehaletlerini gizleme adına, başkalarına hemde özel isim olarak zikretmediklerime sövdüğü ilan etmeleri, iftiranın, münazara adabından yoksunluğun, kişisel hırs ve ırk grup taassubunun körükörüne savunulmasından başka birşey değildir. Bu tür batıl savunularsa benim ayağımın altındadır. Başımı bu batıl davalar için EYMEEEEMMM. !!!!
Ben sahte sloganlar arkasına, sahtekar şeyhler arkasına GİZLENMEEEEEMMM... |