Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2012, 00:51   Mesaj No:31

iklimya

Medineweb Sadık Üyesi
iklimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:iklimya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 90
Üyelik T.: 21 Ağustos 2007
Arkadaşları:0
Konular: 114
Beğenildi:31
Beğendi:0
Takdirleri:112
Takdir Et:
Standart Cevap: İbni Teymiyenin Tasavvuftaki Fena Hakkında Görüşleri

Alıntı:
norşin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayın Abdulmelik;

Siz istiyorsunuz ki kendi sitemde rahat rahat millete sulta kurararak yazayım, canım istediğindede onlara bu hakkı vermeyeyeyim, üstelik tartışamayacak ilmi mücadeleyi verememenin korkusuyla, karşı tarafın söz hakkı olarak verdiği linkide silivereyimde haksızlığım örtbas olsun diyorsun.

Kardeş, kardeş; bana cevap verememeyi saygısızlık veya nezaketsizlik arkasına gizleme. Varsa ilmin bilgin TAKIR TAKIR kaynaklı alıntılı yazarsın, böyle kaçamak yollara başvurmazsın.

Bu arada Tevhidnesli.de sitesinde müdavim rumuzuyla birkaç yıldır yazmaktayım. Bana ona buna sövdü diye farazi iftira atmaktasınız ama, orada tarikatçıların ve tasavvufçuların nasıl şahsıma en galiz küfürler yazdığını, ve keşke benimde bunlara hiç cevap vermeyişimi okumuş olsaydınız...

Sitedeki bazı arkadaşların her dediğini onaylamasam katılmasam da, bana yıllardır orada özgürce yazı yazma hakkı verdikleri için, bende paylaşımlarımı hep orada yayınladım. Gidin ziyaretçi defterini şöyle geriye doğru bir karıştırında, kaç insan tipolojisi, kaç grup cemaat tarikat savunucusu, tedrisatımdan geçmiş araştırın bakalım. Gidin hrıstiyan,sitelerine agnostik sitelerine, ateist sitelerine teolojik, felsefi, bilimsel, akademik reddiyelerimi okuyun, ondan sonra bana hala İslamda olmayan bir kavramı varmışçasına, hemde anlamı yaşlı aciz,acuze demek olan kavramın saptırılarak, olağanüstü anlamlar, dokunulamaz bir ünvanmış, eleştirilemez bir ön takıymış gibi savunabilin.

Gururluyum çünkü, insanların kendi cehaletlerini gizleme adına, başkalarına hemde özel isim olarak zikretmediklerime sövdüğü ilan etmeleri, iftiranın, münazara adabından yoksunluğun, kişisel hırs ve ırk grup taassubunun körükörüne savunulmasından başka birşey değildir. Bu tür batıl savunularsa benim ayağımın altındadır. Başımı bu batıl davalar için EYMEEEEMMM. !!!!

Ben sahte sloganlar arkasına, sahtekar şeyhler arkasına GİZLENMEEEEEMMM...

Bu ne kadar pervasızca bir anlatım tarzı. Hic tanımadıgınız bir insan hakkında alelade agza alınması güc, fikre sıgması imkansız, ahlakın kabul etmesi mümkün olmayan zanlarda bulunmak cürretini nereden kimden nasıl alıyorsunuz.

Kim korkuyormus sizden Abdulmelik Hoca mı? güldürmeyin insanı Allah aşkına.

Madem o kadar mülayım, hos görülü, küfür, hakaret ve aşağılık sözlere sabretme yetin vardı da neden burada gösteremedin acaba? ilginc demi. sitenin ismini yazarak oradaki harkulade insan portreni bize ispat etme cahilliiğinde bulunacagına, burada ahlaklı bir insan görünümü verseydin daha akıllıca olmaz mıydı.

Bilmem kac tipoloji, tarikat savunucusun tedrisatından gectigini bahsedecegine, önce muallim kisveni gösterseydin bak o zaman sana akıllı diyebilirdik.

Benim bildigim gurur seytanı helak etti. Gurur islam ahlakının özelliği degildir bay alim !

Herkesin haddini bildirecek birileri vardır. Var git yoluna ne yapıyorsan yap, lakinnnnn namus seref ahlak kavramlarına özen gösteren insanlara bulasma. haaaa onlar haklarını helal ederler ama ben senin helakından korkarım.