13 Ocak 2012, 09:06
|
Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13707 Üyelik T.:
12 Nisan 2011 Arkadaşları:1 Cinsiyet: Mesaj:
127 Konular:
0 Beğenildi:0 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: Hayatımızda ki Terör
Yasemin hanım, halkın beynınde şekil almış hatta kazınarak anlatılan terörü değil,
müşriklerin terör tuzaklarını kaleme almış.Çok değişik bir anlatım her satırına katılıyorum. medya, yönetim, ebu cehiller her taraftan sıkıştırılmış insanlar hangi terör bize daha korkunç düşündüm yazıdaki gibi elimden alınan özgürlüğüm yaşama hakkımı kurşunlayanlar mı? yoksa medyanın birilerinin anlattığı terör mu?
ne ahlak ne edep ne inanç kaldı diyelim ellerinde olsa birileri namazlarımızı kuranlarımızı belkide dillerimizi bile alacaklar. Gerçi bu milletin dili susturulmuş eğer konuşacak dili olsa mümine verilmesi gereken tüm hakkına ses çıkarırdı. Demekki medya ve diğerleri başarılı bir çalışmanın zafer çığlıklarını atıyor. Bizede düşen onlara uymak deyip her gün ailece esir olarak karşılarında çay kahve içmek. Medya terörünün zararları:
aile içi sevgi, saygı, sohpeti eliizden alır.
müşrik ve münafıkların hayat tarzları zamanla yavaş yavaş kalbinize iner.
dilinizde söylediğiniz ayetlerin yerini zamanla şarkılar medyanın hıt sözleri olur.
sorumluluklarınızı unutturur beynınızı boşaltır.
hiç tanımadığınız şahıt olmadığınız konularda onları tanıyor biliyor gibi yorumlar yaparak onların günahlarına ortak olursunuz.
sevgi ile size bakan çocuklarınız aileniz sizden uzaklaşır
kıtap okuma hayr işlerinizi elinizden alır, zamanınızı elinizden alır.
bir komşunuza arkadaşınıza aktaracağınız ayet hadis varken , sanatçıları soytarıların hayatlarını yaşadıklarını anlattırır.
yalan yalnış haberlerle kalbinizi doldurur gündem konulşarı başlığı altında sizi oyalar. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|