Yolcular tek sıra halinde uçağa bindiler Abdulmelik: Maşuk sen benim yanıma gel hmm... first member olduk desenize.....
Maşuk: Hocam arkadaşlar beni merak ediyormuş ben biraz
onlara kendimi tanıtayım
super....
Belgin: Gerek yok biz zaten seni tanıyoruz _______________-nerden tanıyormuş (galu bela dan ???)
Maşuk: Kızma kardeşçik şaka yapıyorum
Hani beni admine soruyormuşsunuz ya ondan dedim yani
...
Belgin :kızmadım ben hani uyarayım dedim. :::::::....( o maşuğa kızarmıymış hiç ...)
Belgin kötü kötü bakar
maşuk ise hafif bir gülümseme ile abdulmelikin yanına oturur
Yağmur:maşukkk evladımmmm sen gel benim yanıma istersen ----------------
maşuk ne paylaşılmazmış beee iyisi mi ortadan ikiye bölüneyim
maşuk: hayırdır neden Yağmur:şu şeyh olayını detaylı konuşuruz vaşş vaşşş....
Maşuk : olmaz ben rabbimin esmalarına hayranım arkadaşlara bu konu hakkında bilgi vermek istyorum ::::oluur oluuuuur( ve emmes saile fela tenhar....__biz saili geri çevirmeyiz...___
yağmur : X profesörü konuştu yine hıh
Seheryeli: kitap okuyacağım dinlemek isteyenler gelsinler benim tarafa Herkes acaba maşuğun tarafınamı gitsek seheryelinin tarafınamı diye düşünmektedirler ki tam o sırada maşuk peki kaç bölüm olacak inşAllah kısa olur sonra ben rabbimin esmalarını anlatıcam -----maşuk ne şakarmış ya hu .O tefrika çıkarır mı hiç ??...
Maşuk:Hadi beni dinleyin başlıyorum Yağmur: maşuk rabbimin isimlerine kim hayran olmazki O 'nun ESMA'larından EN ÇOK HAYRAN OLDUĞUM diye bir şey olamaz maşuk...
Neden dersen,O cc. zaten tüm ESMA 'ları ile MUHTEŞEM !...
Maşuk: yağmura ters ters bakmaktadır Don't panic YAĞMUR. der Yes of course ..Why don't you relax my rain YAĞMUR...
Are you sure _you 're a rain.
I think you must be a fire...
(((( ::: note : it 's a joke..don't panic yağmur.....))))
Ecrin:maşuk sen başla bende yorumlarımı eklerim inşAllah Ve maşuk başlar anlatmaya.........
Maşuk bitirdikten sonra herkes maşuğa beğendiklerini belirtilir Maşuk ise Ecrine ters ters bakarak::::::: o kimseye ters ters bakmaz__veylul li kulli humezetil lumezeh
Maşuk:Güya yorum yapacaktı hıh Ecrin : yaparımda sen çok iyi anlatıyordun seni bölmek istemedim Maşuk: bende yedim _____Esma bahsi öyle çabucak bitmez ya hadi neyse