Cevap: Enel hak sözü
İMDÂDINIZA YETİŞİRİM
Mevlânâ hazretleri vefâtından az önce talebelerini topladı. Şefkatle onlara baktı ve; "Vefâtımdan sonra hâtırınıza perişan ve huzursuz oluruz diye gelmesin. Ne hâlde olursanız olunuz, benimle olun. Beni hatırlayın. Allahü teâlânın izniyle size kendimi gösterir, maddî ve mânevî yardımlarda bulunurum. Karada ve denizde, Allahü teâlânın izniyle imdâdınıza yetişirim.
KEMAL 1 DEN ALINTI...
ŞİMDİ BAKALIM BU SÖZ NE KADAR DOĞRU ,NE KADAR YALAN..
AHKAF SÜRESİ 5- Allah'ı bırakıp KIYAMET GÜNÜNE kadar kendisine icabet etmeyecek KİŞİLERE tapandan daha sapmış kimdir? Oysa onlar, bunların tapmalarından habersizdirler.
Bakın sayın kemal1 ve diğer tasavufçu samimi arkadaşlar,hem namaz kılp Allahtan bu tür yani yukardan alıntı yaptığım yazıdaki iddalar olduğu gibi YARDIM ŞEKLİ İÇİN Allahtan başka yardım istemeyiz deyip daha sonra alıntı yaptığım kemal1in yazısındaki gibi bi yardımı ÖLÜLERDEN Kİ BU PEYGAMBERDE OLSA VEFAT ETMİŞTİR,yapıyorsanız yukarda AHKAF 5 AYETİ VE BUNUN GİBİ AYETLERLİ İHLAL ETMİŞ ALLAHIN SÖZÜNDEN ÇIKMIŞ OLURSUNUZ...
NOT.KAMER34 EDİTÖRÜN VE RAŞİHA EDİTÖRÜN YAZDIKLARINDAN BAŞKA KATILIMDA BULUNAN ARKADAŞLARIN şuana kadar yaptıkları paylaşılar islamın değil,tasavvuf dininin kaynağıdır,nasıl mı diyeceksiniz..
İSLAM DİNİNİN BİLGİ KAYNAĞI,Vahiy dir. TASAVVUF DİNİNİN KAYNAĞI..Marifet ve keşf tir,harmanlanmış bi bilgi kaynağı vardır tasavvufun, ve şunlardan oluşur,budizm,hinduizm,yunan felsefesi,ve kısmı olarak vahiy,dördünün harmanlanıp BEŞİNCİ Bİ BİLGİ KAYNAĞI ORTAYA ÇIKARILMIŞ VE TASAVVUF ADINI ALMIŞTIR.Genel olarak hepsinde HULUL İNANCI vardır,buda bir yerde ENEL HAK,ben Allahım DEMEYE GÖTÜRÜR VE GÖTÜRMÜŞTÜR...
Allah maide süresi üçte islam dinini tamamlamışım demesine rağmen,tasavvuf alimleri mana aleminde peygamberle görüştüklerini ve bilgi Aldıklarını söylemişlerdir,şunu düşünün eğer peygamberden bilgi alınsaydı,vefat ettikten sonra,HZ ALİ VE AİŞE ANNEMİZ HARBE TUTUŞMAZDI,HZ HÜSEYİN KERBELAYA GİTMEZDİ vs vs...
Tasavvufun bazı alimleride marifet ve keşf dedikleri DİREK ARACISIZ ALINAN İLİM DEDİKLERİ[SIR] a vakıf olduklarını söylemişlerdir onuda YUNUS EMRENİN ŞU BEYİTİNDE GÖRÜYORUZ.. İlim ile hikmet ile kimse ermez bu SIRRA.YUNUS EMRE
Düşünün Allah peygamberlere kuranda İLİM VE HİKMETİ verdiğini söylemiştir,yunus emre peygamberlerin bile bu SIRRA ULAŞAMAYACAĞINI söyleyecek kadar ileri gitmiştir...
son olarak müslümanların özelliği olan ,mürselat süresi 4..vereyim HAKKI VE BATILI AP AÇIK AYIR EDENE,
Bu ayettede rabbimiz müslümanların batıl ile hakkı karıştırmayacak kadar basiretli olduklarını beyan etmiştir,müslümanlıkta idda edenler batılı haktan ayırmak zorundadırlar bu iddalarının ispatı olarak....
sağlıcakla kalın...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |