Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2012, 20:39   Mesaj No:11

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:54
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: öncesi ve şimdisiyle fetullah gülen..

Vallahi ben hep şunu bilir hep şunu söylerim. Yahudi ve hıristiyanlar asla ama asla Allah’ın rasulu hz.Muhammed (sav) mi sevmedikleri gibi onun getirdiklerine de karşıda her zaman diliminde olduğu gibi bugünde kanla adaletsizlekle haksızlıkla zorba güçleriyle karşı koymuşlardır.


Hz.Muhammed’in (m) sinden rahatsız olan bu yahudi ve hıristiyanlar nasıl oluyorda dünyanın 120 küsür ülkesinde eğitim kurumları kurarak islam dinine hizmet edilmesine izin verirler bunu düşünmek lazım.
Buna izin verdikleri gibi bu oluşumun başındaki zatıda başka tağutların elinden kurtararak kendi ülkelerinde koruma altına alan bir zihniyetin altında yatan amacı düşünmek lazımdır.


Şöyle düşünelim diyelimki şuan peygamber efendimiz yaşıyor. Ve dünyadaki tüm tağutlara savaş açmış durumundadır. Tağutların en büyüyü olan Amerikan şeytanı peygamber efendimizi korumaya alıyor onu himaye ediyor. Sizce bu mümkün olurmu?

Bunları Düşünelim ama sesli düşünelim....


La diyebilmek adlı üyemiz zaten müslümanın özelliklerinden biride doğruyu tasdik eden yanlışada yanlış diye bilen değilmidir? Elbetteki doğru düşündüklerine katkı yanlış düşündüklerinede eleştiri getireceğim inşallah... Bu durum seni rahatsız etmediğini görmek beni mutlu etmiştir. Rabbim yolunu açık etsin.


Muhsin hocam canın sağ olsun inşallah başka konularda hemfikir oluruz. Gönül isterdiki bazı temel konulardada hem fikir olabilseydik. Fakat gönlün her istediği olmuyor malesef....
Allah’a emanet olunuz güzel abiler..


Sizden yaşca büyük olmama rağmen sizlere abi demem sizlere verdiğim değerden dolayıdır. Sakın yanlış anlamayın
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla