Konu Başlıkları: Gelin Ve Kayınvalide İlişkisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2012, 18:55   Mesaj No:2

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 585
Beğenildi:4968
Beğendi:6657
Takdirleri:26831
Takdir Et:
Standart Cevap: Gelin Ve Kayınvalide İlişkisi

Gelin kayınvalide diyaloğu dünya döndükçe bitmyecektir... Ama kız anneleri kızlarını daha çocukken kayınvalide düşmanı yapmasınlar. gecenlerde arkadşlar ile oturuyoruz. hnm arkadş ben kayınvalidemden çok çektim aslaaaa kızımı kayınvalide ile beraber oturmasına izin vermem. genç kızda bizi dinliyor.diğer arkadş ne kdr ikna etmeye çalışdı isede hnmı ikna edemedi herkesin bir olmadığına. Hnma dedimki kardeşim sen bu kızın yanında böyle konusuyorsun ilerde kayınvalidesi melek olsa yaranamaz kadıncağız... gençkız kafasında bir cadı kayınvalide portresi çizdi . bu bilinç altındaki kayınvalide portresi onu nerelere götürür hiç düşündünmü dedim. Düşündü haklısın ama çok çektim iyide güzel arkadaşım hiç bir şey 4x4 olmaz RABBİM illaki imtihan edeck. senın kızın belkı kayınvalidesi çok iyi olacak başka bir sıkıntı gelecek . ltfn yapma böyle dedik ve ikna etmeye çalışdık ama bilemıyorum. burda demek istediğim özellikle kız anneleri gençlerin kafasına böylesi abuk subuk şeyleri doldurmayalım.

27.sure:89.ayet - Kim iyilikle gelirse, ona daha iyisi verilir ve onlar o gün korkudan da emin kalırlar.

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....