Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Gelin kayınvalide diyaloğu dünya döndükçe bitmyecektir... Ama kız anneleri kızlarını daha çocukken kayınvalide düşmanı yapmasınlar. gecenlerde arkadşlar ile oturuyoruz. hnm arkadş ben kayınvalidemden çok çektim aslaaaa kızımı kayınvalide ile beraber oturmasına izin vermem. genç kızda bizi dinliyor.diğer arkadş ne kdr ikna etmeye çalışdı isede hnmı ikna edemedi herkesin bir olmadığına. Hnma dedimki kardeşim sen bu kızın yanında böyle konusuyorsun ilerde kayınvalidesi melek olsa yaranamaz kadıncağız... gençkız kafasında bir cadı kayınvalide portresi çizdi . bu bilinç altındaki kayınvalide portresi onu nerelere götürür hiç düşündünmü dedim. Düşündü haklısın ama çok çektim iyide güzel arkadaşım hiç bir şey 4x4 olmaz RABBİM illaki imtihan edeck. senın kızın belkı kayınvalidesi çok iyi olacak başka bir sıkıntı gelecek . ltfn yapma böyle dedik ve ikna etmeye çalışdık ama bilemıyorum. burda demek istediğim özellikle kız anneleri gençlerin kafasına böylesi abuk subuk şeyleri doldurmayalım. 27.sure:89.ayet - Kim iyilikle gelirse, ona daha iyisi verilir ve onlar o gün korkudan da emin kalırlar. |
güzel bir konuya değinmişsiniz tabi ki de haklısınız bu konu da ama ben de pek taraftar değilim beraber oturmaları konusunda aynı evin içinde
koca annesini yan daireye ya da bir üstteki kata koyabilir
aynı evin içinde karı ve koca heleki ilk ayları ise gerçekten zorluk çıkabilir
zaten birbirlerini yeni yeni anlamaya çalışıyorlar bir de bir anne olunca iş kalp kırmaya kadar gidebiliyor
bunlar olan ve olabilecek şeyler bizzat yaşadım bunları ve kayınvalidemi gerçekten seviyorum ama aynı evin içinde yaşadığım zamanlarımı unutamıyorum
evlenecek olan bir erkek karısına ayrı bir ev tahsis etmeli bence
yanlış mı düşünüyorum