Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 SORU : Sitenin belkide en küçük üyesi benim. Gezinip duruyorum birşey dikkatimi çekti tabi bu noktada evdeki büyüklerin sohpetide etkili oldu bakalım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
1- Sitede ilahiyatta okuyanlar ve islamı yazı yazan çok. Bu abiler ablalar acaba neden kuranla ilgili hazırlanan sorulardan uzak duruyorlar ve meal hatmınden de uzak duruyorlar..?
2- Sizce insanların fecr amcanın o güzel sorularına koşmaması meal okumaktan ve kurandan uzak olmaları nasıl bir duygu? Ben çok üzülüyorum benim için önce meal ve kuranı tanıyacağım sorular daha sonra makale şiir ve diğer konular geliyorken neden insanlara bunlar zor geliyor?uzgn
3- Siz sitenin meal hatmi sofrasından bir lokma aldınız mı? Aldınızsa bu nasıl bir duygu? almadınızsa neden kardeşlerinizin sofrasına oturmadınız? paylaşımı mı g görmediniz yoksa bu sofra dikkatınızı mı çekmedi?
4- Fecr amcanın soruları maide, enam sureleri üzerine hazırladıkları sizce eğitici mi? Kaç cevap verdiniz kurana bakmadan seviyenizi ölçtünüz mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim bu sorularım her misafire gelecek inşaallah. |