Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En,hakkı ve batılı bilmesine rağmen etliye sütlüye karışmayanı,FECR HOCAM,inşaallah bundan böyle olmaz veya ben yanılıyor olurum.. hakkı ve batılı bilmesine rağmen en hızlı atak yapan,sitenin yöneticisi MUHSİN HOCA[Gçenlerde baba-oğul arası bi makelde gördüm bunu].. hakkı ve batılı bilmesindeki bilgisiyle en çok bunu ortaya koyan kamer 34. hakkı ve batılı bilmesine ve ençok patinaja düşen,hüseyni sevdası olan ve en çok bunu belirten yitiksevda abim,rabbimiz sebat ettirsin sıradda sizi.. sitenin en delikanlı kızı,merve demir bacım sitede en çok insanların tevhidi kısmı olarakta olsa öğrenmeleri için çırpınan,yasemin ataman hocam. en çok hakkı ve batılı öğrenmek isteyen,MAHSUN HOCAM..[yeni üye galiba].. Sitede ençok bana süizan besleyen saygıdeğer ablam,esmanur hocam.. sitede en çok büyüklerin örnek alması gereken küçük,cemrenur hocam. sitede en dayaklık olan FERDİ HOCAM,İlmine yakışmayacak bi şekilde kılavyesini kullandığı için.. sitenin en delikanlı erkeğide,Alimoğlu hocam...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |