Cevap: 2012 7. hafta'nın misafiri İnceSızı CEMREMM ABLAM İLK TAVSİYEM BENİ GÖRDÜĞÜN YERDE ARKANA BAKMA KAÇ Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
islam olmak(müslüman) ile mümin olmak arasında nasıl bir fark var? | Müslüman teslim olan ,Mümin Allahın emirlerine tam manasıyla uyan .İnanan-uygulayan... Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Hayatınızda islam için bunu yapacağım diye hedeflediğiniz bir hizmet var mı? | Tatlım benim kendime yardımım dokunmalı (yanlış anlaşılmasın eksiğim çok) sonrasında sünneti uygulamak isterdim İyiliği emredip Kötülükten men etmek isterdim. Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Size islami eğitim ile ilgili bir sunum verilse hiç düşünmeden kabul edermisiniz? | Kim istemez ki ??? Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Günümüzde "la " yı neden müslümanlar haykıramıyor? | Bence islamı yaşayabilmek adına (çevremden bahsediyorum) içlerine kapanıyo insanlar ve 'la' gücünü kaybediyo.hem inanca hem zamana hakim olmalıki haykırmalı... Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Bu toplum kelime i şahadeti biliyor mu? yoksa sadece dilde mi? | Bi anket vardı nette adamın kimliğinde müslüman yazıyo kelime-i şehadetin anlamını bilmiyo şimdi sen söle bakalım ben bilemedim. Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Ortaokullarda ve liselerde laik sistemin istediği şekilde anlatılan din dersleri sizce kaldırılmalı mı? | Oda kaldırılırsa halimiz nice olur ??? Tabiki kaldırılmamalı.(herkes sen kadar şanslı diil canım herkesin bilinçli annesi yok ;) ) Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Bugün sizi cumhurbaşkanı yapsam ilk işiniz ne olurdu ne yapardınız? | Eşitlik sağlamak isterdim sınıf ayrımı tarih olurdu... Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Beni tanıdığınıza , bana misafir olup sohpet ettiğimize mutlu musunuz? | Seni tanımak güzel fıstık mutlu olmamzmıyım hiç belli edemedim mi yoksa düşünceli000 Alıntı: Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı
Bana abla olur musun? | Sorulur mu hiç tabiki ablası Sen bana fıstık ben sana kabak çekirdeği oluruz Annende çatlasın hıh (^_^)