Konu Başlıkları: bana yardım eder misiniz?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2012, 19:38   Mesaj No:14

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Konular: 425
Beğenildi:2310
Beğendi:4896
Takdirleri:3818
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: bana yardım eder misiniz?

Alıntı:
dua dilencisi Üyemizden Alıntı Mesajı göster
2 tane kardeşim var birbirine zıt birisi sınava gireceği gün hazırlanır konulara diğeri bir hafta öncesinden bir hafta öncesinden hazırlanan kardeşim bilirim ki sabahlara kadar ders çalışır.. Kitapların kapaklarının iç taraflarının dili olsada kardeşimden ne çektiğini anlata bilse kapı arkalarına kadar not tutar yada motive edecek tetikliyecek sözler yazar..Sınav sonu sorarım her ikiside yüksek not almış diyeceğim birisi bir iki günlük çalışma diğerisi bir hafta yada daha fazla ..En güzel kişi bilir ne şekilde çalışması gerektiğini bütün düşüncelerden sorunlardan öncelikle kafanı resetle derim ve derslerine odaklan en güzeli senin kendini tanıman farklı yöntemlerle önceden nasıl çalışmışsan öyle devam et hatta artır .Bizim ufaklık arkadaşından çalışma metodları almış sonra hayta bir iki hafta sonra yazılıya girdi geldi surat kırk karış noldu oğlum sercandan çalışma metodları almıştım ama soruları yapamadım 1 soruda 4 şık " ya şundadır ya şunda kelle köçek başında" dedim işaretledim dedi sınav kağıdı geldi ki evlere şenlik sonra kendi sistemine döndü ..Asla başarısızlığı aklına getirme başaramam deme insan isterse yapamayacağı hiç bir şey yok Allahın izniyle..Siteye eklediğin özetlere gelince hiç tanımadığın bir kardeşinin notlarında vesile olman onlara kaynak sunabilmen belkide yeterli çalışamadığın derslerde yada çalışıpda yetersiz geldiğin derslerde senin başarına başarı katacak .Kafanın dağılmasına izin verme ‘El-Fettâh’ ( kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren ) ismini bol bol zikret ..Başarılar dilerim...
el fettahı dilimden düşürmeyeceğim ben protesto ediyorum konusuna üzüldüğüm şeyi yazdığımda sen yine bana manevi destek verdin o kişinin benim kafamı karıştırması sonucu böyle boşluğa düştüm bir de kitaba şöyle baktım özetin altından nasıl kalkacağım diye dün ve bu sabah özete ekleme yaptım o ünitenin bir kısmının özetini çıkardım hatta arapça sülasi fiillerin 6 babı ile ilgili soru hazırladım daha hazırlayacağım da kendim için istediğimi başkası için istemek güzel birşey kendi faydalandığımı inşallah yetiştiğim sürece paylaşacağım bana manevi destek olduğun için teşekkür ederim