Konu Başlıkları: haydi cüz okuyalım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2012, 09:51   Mesaj No:4

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: haydi cüz okuyalım

ilk başta lütfen peygamberimizin ölülere kuran okuyup okumadığına bakınız lütfen ve imam şafii nin bu konu hakkındaki görüşüde şudur,necm süresi 39..Kişiye kendi elinin kazancının dışında bir şey yoktur...sanırım açıklayıcı olmuştur...Ayrıca hakikatler nefsimize hoş gelmesede kınanmaz sayın talibetün ablam..bir daha yanlış kınamalara baş vurursanız sizi Allaha havale edecem bi gece namazında bu size uyarımdır..Hakiketleri kınamanıza ancak bu kadar izin veririm...paylaşımlarımdaki videolar hoşunuza gitmiyor ve bir çoklarınında gitmeyecek varsa aksini buyrun yazın paylaşın ikide bir cezayi puanla beni kınadığınızı yazmayın kınamanızda haklı iseniz buyrun ve bu haklılığınızı paylaşımlarıma ek olarak yazın ,eğer haklılığınızı ispatlarsanız bende attığım adımdan tevbe eder ve geri çekerim ama siz haksızsanız ,sizden böyle bi erdemlilik beklerim..Ben ölünceye kadarda Rabbimizin yardımıyla gerek sanalda ,gerek gerçek hayatta HAKKI ORTAYA KOYUP,HAKKA ŞAHİD YAŞAYACAĞIM İNŞAALLAH...