Konu Başlıkları: haydi cüz okuyalım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2012, 17:51   Mesaj No:29

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: haydi cüz okuyalım

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yine yıllar önce ...bizleri ,müslüman üniversite mezunlarını kiliseye davet ettiler.Asıl maksat şuydu
Müslümanlar cahil değildir, terörist değildir, bakın onlarda üniversite okuyor, doktora yapıyor.Almanca konuşabiliyorlar!Neyse birkaç başörtülü arkadaş gittik.tebliğler çok güzel hazırlandı.konuşmalar yapıldı...herşey çok güzel di önce....o kadar kibarlardıki(aşırı kibar insanları hiç sevmem,birşeyler sakladıklarını düşünürüm)....ve son bölüme geldik.Soru cevap bölümü
Birdenbire hepsi bir canavar kesildi sanki.Öyle hararetli ve kırıcı tartışmalar olduki yeis halinde eve döndük.art niyetliler ve asla samimi değiller.

Bunu niye anlatıyorum...Bunlar bile beni sizler kadar üzmüyor.
sayın muallime,ben ve benim gibi kuranı hayat düsturu edinenler,hiç kimseyi kendimize çağırmadığımız gibi,hiç kimseninde çağrısına değil,Allah ve rasulunun çağrısına uyalım diyoruz...ve bakın hakikatler,atalarının geleneğini din zanneden ve birçok bidat hurafeleri alışkanlık edinenleri rahatsız etmiştir.

Soruyorum size ,sizce Peygamberler niye,dışlandı,sürüldü,savaşıldı,öldürüldü,vya bedir harbinde niye BABA VE OĞUL BİRBİRİNE KILIÇ ÇEKTİ SAYIN MUALLİME...HAKİKATLER İNSANI ACITIR VE ÜZER,ama bu dünyada evet hakikatlerle sizi üzmeye geldik...Ahirette üzülmemeniz içindir vallahide billahide.....