17 Şubat 2012, 17:51
|
Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: haydi cüz okuyalım Alıntı: muallime Üyemizden Alıntı
Yine yıllar önce ...bizleri ,müslüman üniversite mezunlarını kiliseye davet ettiler.Asıl maksat şuydu Müslümanlar cahil değildir, terörist değildir, bakın onlarda üniversite okuyor, doktora yapıyor.Almanca konuşabiliyorlar!Neyse birkaç başörtülü arkadaş gittik.tebliğler çok güzel hazırlandı.konuşmalar yapıldı...herşey çok güzel di önce....o kadar kibarlardıki(aşırı kibar insanları hiç sevmem,birşeyler sakladıklarını düşünürüm)....ve son bölüme geldik.Soru cevap bölümü Birdenbire hepsi bir canavar kesildi sanki.Öyle hararetli ve kırıcı tartışmalar olduki yeis halinde eve döndük.art niyetliler ve asla samimi değiller. Bunu niye anlatıyorum...Bunlar bile beni sizler kadar üzmüyor. | sayın muallime,ben ve benim gibi kuranı hayat düsturu edinenler,hiç kimseyi kendimize çağırmadığımız gibi,hiç kimseninde çağrısına değil,Allah ve rasulunun çağrısına uyalım diyoruz...ve bakın hakikatler,atalarının geleneğini din zanneden ve birçok bidat hurafeleri alışkanlık edinenleri rahatsız etmiştir. Soruyorum size ,sizce Peygamberler niye,dışlandı,sürüldü,savaşıldı,öldürüldü,vya bedir harbinde niye BABA VE OĞUL BİRBİRİNE KILIÇ ÇEKTİ SAYIN MUALLİME...HAKİKATLER İNSANI ACITIR VE ÜZER,ama bu dünyada evet hakikatlerle sizi üzmeye geldik...Ahirette üzülmemeniz içindir vallahide billahide.....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |