Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2012, 11:43   Mesaj No:4

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Meal okumayı “moda” olarak görenlere

Allah hangi topluma vahiysini göndermiş ise o toplumun anlayacağı dilde göndermiş,Kuranda bununla ilgili bir çok ayettede bundan bahsedilir.Yalnız hep Allahın vahiysine batıllarını katmak isteyenler,halkı ilk başta siz vahiynin şu kısımlarını anlamazsınız,deyip hayatlarından bir kısmını almışlardır,daha sonrada BU ANLAMADIĞINIZ YERLERİ İSE BİZE GELİN VE BİZE SORUN,deyip kendilerine çağırmışlardır.neden mi işte tamda şunun yüzünden HALKIN ÜZERİNE TAHT KURUP SÖMÜRMEK İÇİN,hani rabbimiz kuranın bi ayetinde şöyle beyanda bulunurya,sakın hksız yere ALTIN VE GÜMÜŞÜ BİRİKTİRMEYİN,biriktermedeki yoluda açıklamış rabbimiz haksız yere nasıl olur bu haksız yere anlatayım....

Bütün tarikat ve tasavvufun başındaki şeyh ve hocaefendilerin,ZEKAT VE İNFAK TOPLAYICI ADAMLARI VARDIR,bunlar bütün saf,gariban halka gider onlara bi kaç HİKAYE,CİROG anlatır sonrada bunlardan yardım adı altında MADDİYAT TOPLARLAR,Bunu yapmayan bi tane tasavvuf dininin cemaati yoktur,

Peki toplanılan bu tür infaklar ve zekatlar,nerey gider,

FETULLAH HOCA,ikimilyon doları belgeleriy papaz okulu açılımı için bağışlamış muhteremlerdendir,

diğer tarikat şeyhleride,çocuklarına jeep,ve villa ve araziler alıp bu arazilerde onları ziyaret eden saf ve samimileri çalıştırarak neymiş,HİZMET EDENE HİMMET[YARDIM] EDİLİR...

Vallahi bizim doğu köylerine gelirlerdi bunlar bu şeyhlerin adamları,çocuğunun ayakkabısı ve üstü olmayandanda isterdiler,bu gariban adamda neyi varsa verirdi,daha sonra bana anlatılan bu durumu niye verdin diye sorduğumda,cevap şuydu,vermesem bana ŞEFAAT ETMEZ,BENİ ÇARPAR DİYORDU...

Kuran mealine karşı çıkanlara soruyorum sizce bunu bu adamı bu eşkiyalar,bu vicdansızlar nasıl böyle kendi eliyle soydular,

cevap verim,KURANI ANLAYAMAZSINIZ,KURAN Bİ DENİZDİR,KURAN BAKİRE GELMİŞ BAKİRE GİDER DİYEREK,BİZ PEYGAMBER TORUNUYUZ,ŞEFAAT EDERİZ DİYEREK...

İşte ben ve benim gibi aynı düşünelerle de bunun için MEAL DİYORUZ ,HALEN BTIL OLDUĞUMUZU DÜŞÜNEN VARSA,HALEN DELİ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNEN VARSA,Bilinki biz donkişot değiliz,biz batıl hiç değiliz ve batılın ekmeğinede yağ sürmeyiz ve sürdütmemek için ANLAYARAK KURAN OKUNMALI DİYORUZ...