Konu Başlıkları: 2012 8. Hafta'nın Misafiri Remle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2012, 17:36   Mesaj No:30

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Medine-web isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1440
Beğendi:480
Takdirleri:10498
Takdir Et:
Standart Cevap: 2012 8. Hafta'nın Misafiri Remle

Alıntı:
Cemrenur ATAMAN Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ablacım benimde bir sorum olabilir mi?

"Size bir büyüğünüz yapabileceği, tüm imkanları elinde olan bir konuda söz verse ve siz günlerce bunun sevinci ile bekleseniz o gün geldiğinde hayal kırıklığına uğrasanız verilen sözü tutmadığını duysanız görseniz. ve bunu yapamadığından dolayı iki kelime ile gönlünüzü almasa."

üzülür musunuz?
bu insana karşı düşünceniz ne olur?

Ben bunu dün yaşadım ve büyüklerimin düşüncesi ile tevhidi olarak kafamda karar vermek istiyorum.

"Müminler sözlerine sadıktırlar" ayeti beni çok düşündüruyor sizce bu ayet toplumda yaşanıyor mu?

bu sorunun muhatabı benim sanırım.benden bilgi almadan bunu buraya taşımak yakışmamış sana kızım..

anneniz bana,"kızım haftanın misafiri olmak istiyor" bilgisini iletti.bende "mümkündür,kızımızı kırarmıyız" demiştim.hatta bu hafta da yapabiliriz demiştim.

haftanın misafiri yöneticiler odasında,adaylar baş editör tarafından listelenilir,editörler oyunu kullanır.adaylardan en çok oy alan Üye Misafir seçilmektedir.prösedürümüz budur...

sana gelince kızım,başımdaki yoğunluklar,yaşlılık da eklenirse,ihmal ettim,geldiğimde haftanın misafiri seçilmiş,yayınlanmıştı..
olay bundan ibarettir.inş bir hafta misafir yapacağız.sabırlı ol tamammı..

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.