Konu Başlıkları: A.Bayındırın Zor Anları:)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 17:30   Mesaj No:7

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:308
Beğendi:97
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: A.Bayındırın Zor Anları:)

[QUOTE=la diyebilmek;160328]İlk başta şunu izah eddikten sonra paylaşımınız hakkındada kısa bi açıklamada bulunacağım..

Abdulaziz bayındır,tasaffuf dini ile mücadelesi takdire şayan yalnız,Abdullaziz bayındırda mevcut Allahın hükmüyle hükmetmeyen tağuti sistemle birbirinin maslahatını gözeten gerektiğinde tağut için ölen insanların ŞEHİD OLDUĞUNU,söyleyecek kadarda batıl görüşlerdede olabiliyor.Buda abdulaziz bayındırın hak ile batılı birbirine karıştırdığının delilidir.Ayrıca hakimiyet hüküm koyma yetkisini tağuti meclislere vermede oy kullanmayıda caiz gören bi hocadır.Bunun için abdulaziz bayındırla aynı itikatte olmadığımı belirtirken tasavvuf diniyle olan mücadelesinide takdir ediyorum...

E sizde bu tağut devlette yaşıyorsunuz , belki oy vermiyorsunuz ama askerlik yaptınız sanırım Tağutun askeri oldunuz ve şu an tağutun hükmü altındasınız ve onun sermayesi ile besleniyorsunuz madem tağut karşıtısınız neden bu tağut toplumda yaşıyor birde kalkıp laf ediyorsunuz.....?

Gelelim esedullah hocanın paylaşımına,paylaşımın o kadar komikki,benim bildiğim kadarıyla KURANDAKİ Bİ HÜKÜM VERME İŞİ YİNE KURANINDIR,ve alicengiz oyunuyla anlaşılır bi şekilde izah olmadan,bütün detaylar anlatılmadan bi insandan HÜKÜM VERMESİNİ İSTEMEK EN BÜYÜK CAHİLLİKTİR..veya art niyetlilik,şeytanlıktır..

Bana Kurandan hüküm olan Namazın hükümlerini kurandan verirmisiniz ?

Ayrıca kuran insana usulde öğretir ve buda gayet açıktır,hocalarınızın koyduğu ve mutlak kabul ettiğiniz bir çok usuller bile kendi aralarında makbul görülmemiş ve tefrikalaar yol açılmıştır..

Mesela örnek verin bize bu konuda ve unutmayın kimse benim hocam senin hocan demez Kul hata eder bunu dedik helede her fırsatta Ehli Sünnete tv lerde önceden hazırladığı bilgileri sunan birisine hazırlıklıs sorulan sorular ne güzel şimdi anlamışlardır ne olduğunu

yukardaki yazınızın içinde iki hoca arasındaki diyalogları vermiş ve bakın benim hocam senin hocanı döver veya ilmiyle alt edere gitmekte islama sığmayan bi anlayıştır.

Bu münazaradır siz olaylara bakış açınızdan dolayı böyle algılamışsınız , Alimlere ve Veli kullara hitapta bozuklukta aynıdır sayın La diyebilmek unutmayın

çünkü kuranın nuzullerine baltığımızda,yeri gelmiş rasuller bile yanılmışlardır...

Peygamberler hata eder bunun hikmetide gine kulların ders alması içindir...

Ayrıca minberde,mehir için yaptığı bi açıklamasında ömer ra.yanılınca bi yaşlı nine tarafından uyarılıyor ve ömer ra.vallahi ben yanıldım bu yaşlı ninede doğru söyledi diyor.işte islamdaki usul bu..

Elbette bu olucak müslüman yoksa her duyduğuna evet tamam demeyecek İşte Bayındır bu şekilde asıp kesiyordu tv lerde şimdi ona haddi bildirildi yani senin prof luğun sökmez Hakk karşısında dendi, İlahiyat prof ünvanı vermiş diye asıp kesmek olmaz Allahın ve Resulün emirleri ile dalga geçmek olmaz bu anlatılmış ona sadece

Tarikatlerdeki sohbetlerde böyle değil,dir şeyh yanılırsada bunda bi hikmet var diyeceksiniz deniliyor,..Abdulaziz bayındır velevki yanılsın olada bilir,çünkü ABDULAZİZ BAYINDIR GAVS,KUTUP,MÜCEDDİD,ŞEYH DEĞİL Kİ YANILMASIN...

Kaç kere Tarikat sohbetinde bulundunuz ben hemen her akşam bulunuyorum bu kelimeyi söyleyen biri olsa kalkar döverim ama bugüne kadar kimseyi dövmedim bu da mizahi oldu sakın yanlış anlamayın sonra işte Tarikatlarda adam dövüyorlar falan dersiniz mazallah....

Sizden ricam sorularıma cevap vermeniz lütfen okuyun ve cevap verin eğer yazacaksanız ...vesselam