24 Şubat 2012, 15:26
|
Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet:Erkek Memleket:Kayıp bir Kentten Yaş:44 Mesaj:
744 Konular:
145 Beğenildi:308 Beğendi:97 Takdirleri:3844 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: A.Bayındırın Zor Anları:)
[QUOTE=kamer34;160553] Hayret birşey.... Düzenin avukatlığını yapan ilahiyatçılaraına bile tahammül edemiyorlar... Bayındır bir ulusal tvi kanalında tasavvuçuları adeta alt etti.... Evet evet alt etmiştir , dikkat ettinizmi orda bir kelamı var müteşabih muhkemi açıklar ....o kadar güldümki bu kelimeye E sizde bu tağut devlette yaşıyorsunuz , belki oy vermiyorsunuz ama askerlik yaptınız sanırım Tağutun askeri oldunuz ve şu an tağutun hükmü altındasınız ve onun sermayesi ile besleniyorsunuz madem tağut karşıtısınız neden bu tağut toplumda yaşıyor birde kalkıp laf ediyorsunuz.....? Alıntı... Ya sayın abim siz islam ile ne zaman müşerref olmayı düşünüyorsunuz merak ediyorum... E size yaptığım açıklamalardan anlamadınızmı islamla zaten tanış olduğumu , gayemiz sizi de bu güzel yolda müşerref kılmak ....
Peygamber (sav) nübüvetin 13 yılını tağuti sistemlerin hakim olduğu beldede yaşamıştır.... Siz bu sözlerinizi Peygambere hitabende kullanabiliyor musunuz...? Eğer cevabınız evet ise... siz... zerreyi mıskal...kadar... İslamı bilmiyorsunuz demektir... Yok cevabınız hayır ise o halde böyle bir itihamı hiçbir müslamana yöneltemezsiniz.... Eğer siz peygamberin hayatını okumuş olsaydınız yukarıdaki cümleleri kullanmazdınız......Gerçi sizler menkibe okumaktan peygamberin hayatını okuyacak vaktiniz zaten yok ya..... Siz İslamı anlamış olsaydınız hiç bir müslümanın tağutun askerliğini yapabileceğine inanmazdınız... Ama doğru şeyhleriniz sizi tağuti sistemlerle barışık yaşamaya din olarak aşıladılar... Zaten onlar hiçbir tağuti sitemlerle dertleri olmamıştırki...Tarih buna şahit.... Bu yukarıdaki her bir satırınıza sayfalar dolusu reddiye yazılması gerekir... Ama naifile.... İşte biz o yüzden diyoruz ki tasavvuf bir DİN’dir ve bu dinin islam ile uzaktan yakından alakası söz konusu değildir... Çünkü bu dinin temeli insan beynine dayanır....Eğer bu dinin islam ile alakası olsaydı ,bir müslümanın tağutun askerliğini yapabileceği,düşüncesi hasıl olmazdı.... Bana Kurandan hüküm olan Namazın hükümlerini kurandan verirmisiniz ? Alıntı Bakın Kuran dini bir bütün olarak değerlendirilir. Kuran dini denilince Kuran da tasvir edilen peygamber motifi dini tamamlar....Bunun içerisine kutbullahların yada sözüm ona seyyidlerin yada şeyhlerin dini karıştırılmaz... Peygamberler hata eder bunun hikmetide gine kulların ders alması içindir... alıntı Peygamberler hata eder ama tasavvuf dinine göre evliyalar hata yapmazlar.. O evliyalarki MARS gezegeninde 250 ila 300 kişilik grupları hava arcı olmadan getirip dünyaya yerleştirebiliyorlar... Bu güce sahip evliyalar! Nasıl hata yapabilir ki....? Tarikatlerdeki sohbetlerde böyle değil,dirşeyh yanılırsada bunda bi hikmet var diyeceksiniz deniliyor,..Abdulaziz bayındır velevki yanılsın olada bilir,çünkü ABDULAZİZ BAYINDIR GAVS,KUTUP,MÜCEDDİD,ŞEYH DEĞİL Kİ YANILMASIN... La diyebilmek adlıüyeden alıntı Cevap: Kaç kere Tarikat sohbetinde bulundunuz ben hemen her akşam bulunuyorum bu kelimeyi söyleyen biri olsa kalkar döverim ama bugüne kadar kimseyi dövmedimbu da mizahi oldu sakın yanlış anlamayın sonra işte Tarikatlarda adam dövüyorlar falan dersiniz mazallah.... Esadullah beyden alıntı... Esadullah bey siz her akşam tarikat sohbetlerinde bulunduğunuzu söylüyorsunuz fakat şuna emin siz tasavvufun t sini bilmiyorsunuz.... Daha evvelki yazılarımda da bir çok kez izah ettim yinede bir kaç cümleyle izah etmeye çalışayım... Evet bende çok izah etmiştim ama sizin hep haklı çıkma telaşınızdan olsa gerek gözden kaçırmışsınız kontrol ederseniz görecekdirsiniz , Tasavvufun t sini bilsem zaten burda işim olmaz tasavvuf iki kitap okumakla öğrenilen , öyle dört beş senede öğrenilen bir ilim değildir...T sini bilsek zaten yeter bize Bakın kişi ben yahudi yada hıristiyanım derse bu dinin tüm düşünce ve yaşam şeklini benimsemiş demektir....Nasıl bu dinlerin temelini oluşturan bir takım düşünce ve ameller söz konusu ise tasavvuf dinininde kendine has düşünceleri ve amelleri vardır... Tasavvuf ilimdir din değildir kardeşim bu sizin dinleştirdiğiniz anlamına geliyorki yarın size bu soruldumu cevaplamakta sıkıntı çekersiniz , dinde ki bir ilme ekole siz din derseniz bu dinden hesap edilirsiniz...! Ben hem tarikatçıyım hemde vahdeti-vucud şirk olan rabıta (ki rabıtanın özü islamdır bunu unutmamak lazım) fenafillah ,enelhak daha birçok düşüncesini taşımıyorum diyemezsiniz.... Taşımak ayrıdır yaşamak ayrıdır vahdeti vücudu size anlatmıştım anlayamamışsınız demek neyse sorun değil zaten anlamanızı da baklemiyorum...Rabıtanın özü islam sa doğru yoldayız o zaman eyvallah Tasavvuf büyüklerin şirkleri başlıklı yazımda onların kendi kitaplarında nasıl şirkler işlediklerini ortaya koydum ve devam edecektirde......Şu cümleleriniz enteresan.... Tarikatlarda adam dövüyorlar falan dersiniz mazallah.... Ya güzel abim bir tarikatçının adam dövmesi yada bir tağuta baş kaldırısı olacak şeymi....? Bu mümkünmü....? Bunu rüyamda görsem inanmam...Çünkü müridlerin sinir damarları şeyhleri tarafından alınmış tağuti sistemlere kul köle yapılmıştır...Pardon yanlış oldu...Önce kendilerine sonra tağutlara..... Merak etmeyin benim sinir damarlarım yerinde ve her zaman dahada kuvvetleniyor , tağutada, dinime laf edenede kılıcım keskindir.Sizin o dedikleriniz tek tüktür bunuda kim dediyse size söyleyin yanılmasın olurmu, biz çok gördük cihada cihada diye slogan atan kendini yırtan ama eline kıymık battımı yandım anam diyenleri Onun içim suizanda bulunmak iyi değildir kardeşim , müslüman bunu yaparmı Peygamber( sav) önderimiz bir hadisinde şöyle buyurmuştur... mealen.. “Allah kıskançtır” “Bende kıskancım” “Sizde kıskanç olunuz.” ...Yok...Yok ....Ben almayayım...Bu din bana yaramaz... Benim Rabbim bana Din olarak İslamı uygun görmüş bende rabbimden razıyım.. İnşlAllah Rabbimde benden razı olur.... Selametle kalın....... Sayın Kamer son olarak maşaallah bizim müslüman olup olmadığımıza da karar vermişsiniz bunu ister kaale alın ister almayın... umarım bu tavırlarınızdan dolayı yarın indallahta sizinle karşılaşırız da bakarız biz tağutamı tapıyoruz yoksa hala müslüman olmadıkmı , yoksa şirk ehlimiyiz ....
vesselam |
| |