Konu Başlıkları: şeyhinin el öptürme merasimi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2012, 17:06   Mesaj No:19

iklimya

Medineweb Sadık Üyesi
iklimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:iklimya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 90
Üyelik T.: 21 Ağustos 2007
Arkadaşları:0
Konular: 114
Beğenildi:32
Beğendi:0
Takdirleri:112
Takdir Et:
Standart Cevap: şeyhinin el öptürme merasimi

Alıntı:
la diyebilmek Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Muhsin hocanın bi aragazıyla ,nasılda öfken ve kinini kusuyorsunuz,halbuki bi önceki mesajınızdan bi hüsnünazanda beslemiştim ama olmadı benim hüsnüzanımıda boşa çıkardınız,siz kendinize bi destekçi bulup hemen geri adım atanlardansınız..

Güzel bacım hitabına gelince,duadilencisi hanım efendinin güzel yaklaşımlı uslubuna binaendi,sizin kalbiniz fesatsa ne denir,buna...

Ha çok elöpme meraklısıysanız ve yukardaki şeyhin elölpme merasiminide hak buluyorsanız,ADRES ADIYAMAN MENZİL KÖYÜ,sandelyede götürmenize gerek yok...
.)) aragazı demek. Yorumsuz...
sizin kim oldugunuzu bilmem, ilminiz bilginiz görgünüz konusunda bihaberim.
müslüman müslümana öfkelenmez kin duymaz, arada kızgınlıklar olur lakin gecicidir.
Hitabınız sebebiyle kalbimin fesada ugradıgı tezini öne sürmüşsünüz, ben bunu kabul ederim.
Fakat şunu göz ardı edemezsiniz, sizin de kalbiniz fesada ugramıs ki bana bir erkegin elini öptürmüssünüz.
yani durum 1-1 .)))
yukarıdaki merasimde yanlıs izlemediysem hep erkekler var hic bayan görmedim.
madem cok hüsnüzan üzerine bir insansınız, forumdaki bayanları bacınız kardesiniz olarak görüyorsunuz,
siz hanımınızı yada annenizi veyahut kızkardesinizi o merasime layık görüyorsanız bende katılacagım .)))
senin dinin benim dinim diye bir yazınız vardı bana karsı. serh düseyim istedim, benim dinimde mahrem olan erkeklerin eli öpülmüyor...