Teşrif ettiğiniz için tşkler mihrinaz ikramlık sorularımızı sunalım inş. Kardeşimizi daha yakından tanımak isteriz. Buyrun insanlarla iletişiminiz nasıldır?
hemen diyalog kurabilecek şekilde iyidir.
güler yüzlü müsünüz?
öyle olduğumu söylerlerl
ağlar mısınız ağlarsanız neden evet ağlarım.karşımdakinin ağlaması yeterde artar bile hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamayacak kadar kötü bir günüm olmadı hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? ankarada geçen günlerim mutluluk sizin için ne ifade ediyor? gönle dokunabilmeyi,tevazuyu kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hiç vazgeçilmezim olmadı ama müsamahakar olabilirim hayat felsefeniz nedir? mutlu olmak için uzman dinlemeye gerek yok,sağlıklıysam,nefes alıyorsam,ve başkasının derdiyle dertlenebiliyorsam hayatım anlamlıdır iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? 3.yol için uğraşırdım yaptığınız en büyük çılgınlık? evliliğimizin ilk senelerinde ankarada oturuyorduk.yıl başı gecesiydi.eşim ufak bir soğuk algınlığı için gittiği hastanede serum yemek zorunda kalmıştı.bana tel.edip sakin olmamı saat 2den önce gelemeyeceğini söyleyince ,saat 12 de ,oturduğumuz ıssız yerden yarım saat yürüyerek eşimin yanına gittim.beni görünce hem hayret etmiş hemde çok sevinmişti.ulucanlarda oturuyorduk ve yılbaşı gecesiydi malumunuz Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? resim konusunda okadar yeteneksizimki anlatamam bile Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? ah ah ,ömrümden bir gün daha gidişimi yoksa zayi olmuş bir gün duygusumu bilemem beni çok hüzünlendirir Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? ailem,sakladığım anılarım,kitaplarım ve dostlarım bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? eğer sıkıntı vermeye başlamışsam vazgeçerim.dedimya çok öyle aman aman vazgeçilmezim yoktur size göre sevgi hayatı yaşanabilir kılan duygu size göre macera hayatımın bibr yerinde mutlaka olmalı size göre hayal toz bulutu size göre kardes can demektir size göre aile
hayattayken kusurunla ,hatanla,kabul göreceğin,kıskançlığın olmadığı yegane yer
size göre eş ne anlam yüklediğinize bağlı,benim için şu hayatta aynı yöne bakabilip,birbirimizi görebilme,göremediğin yerdede kafasını çevirip görmesini sağlamaktır size göre hayat.. bir saniye öncesini bile bir daha geri getiremeyeceğimi bildiğim , benimde vay be okadar zaman geçmişmi dediğim ,meşgalelerimle doldurduğum mana size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek olgunlaşmak sabrı öğrenmek demek size göre gitmek nasılsa gelecek size göre mutluluk kıymetini bildiğimi düşündüğüm an size göre endişe geç satte gelen telefon size göre özgürlük evlilik bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?
zaten bir gün herşeyi bırakıp gitmeyecekmiyiz.iyisimi bi yere gitmeyeyim
(-) ler (+) ları hep götürür mü? benim için geçerli değil sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? içinde bulunduğum duruma bağlı.ne yalan söyleyeyim sonuna kadar ısrar kıyamet uğraşmam ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?
hacca gitmeyi,eşimle islam ülkelerini gezmek,çocuklarımın mürüvvetini görmek,sonra torunlar,işte sonra sonra ve sonra sizce bitermi
ne tarz müzikler dinlersiniz?
tasavvuf musikisi,türk müziği,sanat müziği,türküler,ilahi ve ezgiler
forumda sizi en mutlu eden olay?
sizlerle tanışmış olmak ve mehmet akifin bayan olduğunu öğrenmem .ayrıca ravzam la aynı memleketli olup hatta akraba bile olabilecek duruma gelmemizde beni çok mutlu etmişti
forumda sizi en çok üzen olay?
olmadı
forumda en çok ilginizi çeken konular?
musabbin umeyrin yazıları,fecr hocanın ,abdulmelik aslında bütün paylaşımlar ilgimi çekiyor
hayat size ne öğretti?
umutsuzluğa düşmemeyi,zira huzuruna döndüğümde beni herhalimle kabul edecek bir rabbim olduğunu
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?
namazı dosdoğru kılmaya çabalayıp alnı secdeden kalkmayanlardan olalımve kuran hayat düsturumuz olsun,ve yalanın hayatınızdan ve hayatımızdan geçmemesi temennisi ile
kolay gelsin...