Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2012, 11:22   Mesaj No:5

İnceSızı

Medineweb Sadık Üyesi
İnceSızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnceSızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13046
Üyelik T.: 16 Aralık 2010
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 553
Konular: 54
Beğenildi:20
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Alıntı:
madde 38. -
'hocam'a alışın, bu lafı duyunca kendinizi hoca gibi hissetmeyin.bir ankara klasiğidir, özellikle üniversite kampüslerinde güvenlik görevlileri öğrencilere, taksi şoförleri güvenliğe, büfeciler büfecilere, kısaca herkes herkese hocam der. ayrıca taksi şoförü üniversiteli olduğunuzu anladığı anda hocam diye hitap eder size. hoca değilsiniz, ankaralısınız.

düşmez dilimizden

madde 16:
Ankara da deniz yok. yok ulan işte, yok

uzgn

madde 14:
Kaybolursanız kimseye asla ve kat a yol sormayın.
sorduğunuz her yüz kişiden kırkı gitmemeniz gereken yönü, otuzu bambaşka bir tarafı gösterir, kalan otuz da bilmiyorum abi ben buraların yabancısıyım der. karanfil sokak ta sağlık bakanlığı nerede diye sorarsınız, adamı kocatepe camii ne çıkarırlar, yapmadıkları şey değildir. harita edinin.

hakkat bunu yapar ve zewk duyarlar dikkat dikkat..!!!^^

madde 8:
öğrenciyseniz, kendi evinizde kalacaksanız, bir şekilde itfaiye meydanına gidin,dibine kadar araştırın, az parayla süper ev nasıl döşenir görün. ya da beni çağırın göstereyim.



madde 3:
Ankara yı istanbul ile, izmir ile kıyaslamaya kalkmayın, bu da sevilmez, hele izmir karşılaştırması tiksinti yaratır. yok kordon vardı yok çiğdem vardı bilmemne... gölbaşı nda denize dökerler adamı allahama..

İş arasında en çok dkkatimi bunlar çekti hepsi şidetle doğru bilerek yaşayana sıkıntı yok ben ankarayı bütün taşduvarlarına bütün soğukluğuna ramen sewiyorum...Emeğinize sağlık çok güzel olmuş
__________________
Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..
Alıntı ile Cevapla