13 Mart 2012, 02:14
|
Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet:Erkek Memleket:Kayıp bir Kentten Yaş:45 Mesaj :
745 Konular:
145 Beğenildi:314 Beğendi:100 Takdirleri:3844 Takdir Et:
| Cevap: 2012 11.haftanın misafiri Esadullah Alıntı: kamer34 Üyemizden Alıntı
Esadullah bey misafirhanemize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..Öncelikle şunu belirteyimki her ne kadar sizinle hafta içi çetin bir mülazamız olmuş olsada,söylemlerimiz hep yanlış gördüğümüz düşüncelere karşıdır... Yoksa sizin şahsınız ilgili değildir.. Acizane şahsen kendim hiç kimsenin şahsiyeti ve kişiliği ile ilgili bir sorunum yoktur olamazda... Hayat böyle birşeydir..Herkes bir yol tutar gider ve kendi yolunun doğru olduğunu savunur...Zaten yolunun yanlış olduğuna inansa o yolu tutmazdı... Arkadaşların dediği gibi önce sizi kişisel olarak biraz tanılayım... Nerde ikamet ediyorsunuz Yaşınız Evlimisiniz bekarmı vs.vs. Sorularımız daha sonra olacak inşallah.. Buyrun söz sizin...... | Selamun aleyküm hoşbulduk kamer bey; sizin vesileniz ile bir kaç bilgi daha ekleyelim ki gelecek sorulara da yanıt olur inşaallah; Ankarada ikamet ediyorum, Aslen Erzurumluyum ve 32 yaşındayım Evliyim, İlk orta ve lise eğitimimizi Ankarada gördük, Freiburg Üniversitesinde bir sene Bern Üniversitesinde ise üç dönem eğitim gördük ama bazı nedenlerden dolayı üniversite eğtimimizi tamamlayamadık.Şimdi bir kuruluşta yöneticilik yapmaktayız acizane... sanırım bu kadar kişisel bilgi yeterlidir kardeşim ...vesselam |
| |