Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2012, 13:38   Mesaj No:40

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:314
Beğendi:100
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Standart Cevap: 2012 11.haftanın misafiri Esadullah

Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
KOLAY GELSİN HOCABEY EFENDİ.'ALLAHA VE RESULUNE İMAN EDEN MİSAFİRİNE İKRAM ETSİN' HADİSİ ŞERİFİ GEREĞİ SİZİ KIRMAK İNCİTMEKTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞACAĞIM İNŞ.ARADA KELİME KAÇSA DA HOŞGÖR.

Özü Kuran ve Sünnet olan ve Muhammedi Ahlak ile yoğrulmuş bir yolu neden savunmayalım kardeşim,

CEVABINIZ ENTERESAN AMA DOĞRULUK PAYIDA VAR.LAKİN UCU AÇIK HER TARAFI BATIRAN BİR CÜMLE.DEMEK İSTİYORSUN Kİ TASAVUFÇU OLMAYANIN ÖZÜNDE KURAN SÜNNET VE AHLAK YOKTUR.ROVİ PİRİNİZİN KABAK,ÇADIR ,EŞİNİ ŞEYHİNE SUNMA,LUTİLİK,HOMOLUK,EFSANELERİNİ HANGİ AHLAK KATEGORİSİNE SOKUYORSUN NIZANIM.

İkincisi bütün şeri ibadetlerin manası tasavvufçularca benimsenmiştir.

TEDAVİYE MUHTAÇ ÇOK BÜYÜK BİR SÖZ.

Bu gün kaç insan namazın müminin miracıdır sırrına vakıf…?

MÜMİNUN SÜRESİNDE İLK BİR KAÇ AYETTE BUNUN AÇIKLAMASI VARDIR.İSTEYEN UYGULAR.UYGULAYAN MÜMİNDİR.ORTADA SIR FİLAN YOK.

Şimdi eğer siz bunu delil sunarsanız derizki ; kişi delil olsun diye sunum yapmamalı delili incelemeli, görüş zıtta olsa bilgi edinmeli ki maalesef Hayri hocanız bunu yapmamakta…

DELİLSİZ İMAN TAKLİDİ KERE KER İMANDIR.BEN KİME NİÇİN İMAN EDİYORUM BUNU BİLMELİYİM.DELİL ARAMAMAK KURANA AYKIRIDIR.SORACAKSIN SORGULAYACAKSIN KIRACAKSIN EZCEKSİN PASTIRMA YAPACAKSIN KIYMA YAPACAKSIN DELİLLERE ACIMAYACAKSIN.SONUCA ULAŞANA DEK.KURAN DELİL İLE KONUŞUR,DELİL İLE TEBLİĞ EDER.SONUNDA MEYDAN OKUR GETİRİN BAKALIM AKSİ DELİLİNİZİ DER.

Kusura bakmayın ama bu kardeşlerin sundukları delil değil nefsani hezeyan ve tevildir.Eğer bize sundukları deililler ile bakacaksak demek gerekirki sizde Vahhabi dinindensiniz…

ROVİ GİBİ TASAVUF DİNİNDEN OLACAĞIMA İBN TEYMİYENİN VAHABİLİĞİNİ ŞEREF BİLİRİZ.ONUN SAYESİNDE SARAYLI KABİR VE PUTHANELERİNİZDEN KURTULDUK.ACINIZ VAR ANLIYORUM SİZİ.ŞEYHİNİZİN VE MÜR_İTLERİNİN
KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI(HAREMLERİNİ,EL ETEK ÖPTÜRMELERİNİ,ÜFÜRÜP TÜKÜRMELERİNİ,SALAKLARDAN MADDİYAT KOPARMALARINI) ORTAYA ÇIKARMAK HEZEYANSA ONUDA ŞEREF BİLİRİZ.

delilleri ile istediğiniz cevaplara delilsiz olarak cevap verdik kusura bakmayın kardeşim ama zaten formunuzda bu konulara yeteri kadar değinilmiş vereceğimiz başka bir şey de olamaz zaten ve inanıyorumki değişende bir şey olmaz

DELİL YOK VE OLAMAZ.BOŞUNA DOĞUM SANCISI ÇEKMEYIN,EDEBİYATIN ANASINI AĞLATMAYIN.FENAFİLLAHIN,FENAFİŞŞEYHİN,BEKABİLLAHIN ,ŞEYHE HURUŞUN,ENEL HAKKIN,ŞEYHE EŞ SUNMANIN,EŞEKLE SEVİŞMENİN DELİLİNİ NERDE BULACAKSINIZ?

yönetime minik bir hatırlatma.hayatımda bu kadar kibar olmadım değerimi bilin.şeyh açığınız varsa sıraya girin öpün elimi.neyım eksik
Size gelince kibar olmak sonradan kazanılan birşey değildir bu kişinin çoukluk yıllarında öğrendiği bir kavramdır, birde neyim eksik demişsinizya sanırım Edebiniz eksik

Bu sözüm sizin için kimseye söylemiyorum ; Delili anlamak için önce buna layık olmak lazım