Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2012, 19:38   Mesaj No:24

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Yaratılan her şeyi SEVMEM,Yaradandan ÖTÜRÜ..

Esadullah bey tasavvuf dininin pirlerinin kendi kitaplarından alıntılar yaparak konuyu açmaya çalışıyorum..Yoksa hiç bir dine iftira falan atmıyorum...Eğer bunlar tasavvuf değilse o halde tasavvuf’u anlatan yada bu dininin öncülüğünü yapan hangi kaynaklara varsa buyrun bizlere söyleyin bundan sonra tasavvufu oradan okuyalım....

Sözünü ettiğiniz zatlaradan birçok örnekler verdim geçmişte...Profilimden açtığım konuları inceleyin göreceksiniz...

Fusus başta olmak üzere bir çok eserin girişinde not düşmüştür İbni Arabi ksa kitaplarını herkesin okumamasını ve hataya düşebilecekleri belirtmiştir. Bir çok eserinide kendisi bile kabul etmemiştir ki yazılımları ve kaynakları tamamen kendi yaşadığı hallerdir...
Alıntı

Sayın Esadullah bey siz aklı selim okumuş kültürlü bir kişiye benziyorsunuz, bu tarz safsatalara nasıl itikat ediyorsunuz doğrusu hafsalam almıyor...Zatın biri çıkıyor birşeyler zırvalıyor sonrada siz bunu anlayamazsınız bunu okumayın diyor,tüm bunlar yetmezmiş gibi bunu yaparkende İslam gibi tertemiz bir dine nisbet ediyor...Bu olacak şeymi sizce...?

Daha evvel birçok yazımdada dile getirmiştim,Muhsin hocada, sizin misafir olduğunuz bölümde dile getirmişti,tasavvuf dinindeki terimleri kavramları çıkardığınızda ortada ne tasavvuf kalır nede başka birşey...

Sizin çok beğendiğiniz ve örnek alşdığınızdan diyorum ibni Teymiyyenin tasavvuf hakkında yada kötüleyen bir makalesini okudunuzmu...?
Alıntı

Bu sözlere ancak....

Size İbn-i Teymiyeden örnekler sunacam inşallah.....İbn-i Teymiyye İbn-i arabinin şahsında bu dine son derece sert yazılar yazmıştır ve onları tekfir etmiştir..

İstersiniz Sırat-ı Mustakim kitabını bir okuyun...

Neyin kaynağı yok, rabbime hamd olsunki ben müslümanım din adına konuşutğum zaman asla ezbere ve delilsiz konuşmam...Bu forumda şimdiye kadar yazmış olduğum tüm görüşlerimden herhangi bir tanesini bulun benden delillendirmemi isteyin,eğer delillendiremzsem hemen hatamı kabul eder Allah’tan bağışlanma dilerim....
Tasavvufçular gibi Kuran’sız sünnetsiz yazı yazmam inşAllah...