Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2012, 02:16   Mesaj No:52

mahsun

Medineweb Üyesi
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: islamda böyle bi tövbe ayini[töreni] varmıdır.[menzilden..

Alıntı:
Hasan Akcay Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yeni ameliyat olmustum; sag kolumdan rahatsizdim. Gavs hazretlerinden onun iyilesmesi icin dua etmesini isteyebilirmisim. Bunun üzerine bulusmayi gerekli görmedim. "O benim icin uzaktan zaten dua etti," dedim.

Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.
fatiha suresi

Bu insanlar fatihayı okuyup nasıl gavstan şundan bundan yardım istiyor!!!!!

Bir sarigi onbes kadar seride ayirmislar. He birimiz bir seridin ucunu tuttuk. Seritlerin öteki ucu her halde gavs hazretlerinin elindeydi.

EEE o kadar feyz ve himmet tabiii uçurur sürüyü.. iyiki sarığın ipleri gavstaymış yoksa her biri uçardı ya ne akıllı adammış şu gavs.

Acaba peygamber efendimiz sarığını kaça ayırmıştıdüşünceli000

Böylece mürsit ve biz bir olduk.

sahabe ve peygamber olmak var mıydı?

Düste gibiydik. Bir yerimize igne batsa onun bile ayirdina varamazdik. Ama gavs hazretleri sakindi. Sakin sakin yanagini kasiyordu.

kesin bu milleti biraz daha nasıl uyuturum diye düşünüyordur uyanık spor.

O söyledi; biz hep birlikte yüksek sesle tekrarladik:

O demese millet tövbe edemezdi. Allah ile insanların arasında dağlar betondan kaleler vardı şu gavsa bakın tüm engelleri kaldırıp tövbe kapılarını açmış. fetihe bakın. yoksa onca insan Allaha ulaşamazdı kapılar kapalıydı.

Ya Rabbi! Bütün yapmis oldugum günahlardan ben pismanim. Keske yapmasaydim. Insallah bir daha yapmiyacagim.

Çünkü zaten şu an günahın en büyüğünü yapıyor sana ortak koşuyorum bu ahireti kaybetmeme yeter ... yeterince cehennem erzağı topladım demek istemişler.

.

Allahtan başka ilah yoktur tek ibadet edilecek Allahtır. Peygamberin ve halife sahabelerin hayatında olmayan tüm yollar bidattır şirktir.

Dinde zorlama yoktur herkes aklı ve inancı ile yolunda gider. Kimi sarığın ucundan tutarak çobanıyla cehenneme kimide Kuran ve sünnete sarılarak ahiretini kazanma yoluna.