Konu Başlıkları: Din tahripçileri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2012, 20:37   Mesaj No:2

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Din tahripçileri

İmamı Gazalî, İmamı Süyutî, İmamı Rabbanî, Tâcüddin Subkî ve benzeri binlerce imama ve büyük alime iltifat edilmedi; İbn Teymiyye, Müslümanlara tek imam (din önderi) ve ışık tutucu olarak kabul ettirilmek istendi. Sohbetlerini dinlediğim Sünnî din büyükleri, İbn Teymiyye’yi “ilmi kadar aklı olamayan” bir alim olarak tanıtıyorlardı. Onun talebesi İbn Kayyım el-Cevzî için de böyle söyleniyordu.
Alıntı
....Sizi gidi gidi İslam din düşmanları sizi...

Bir kerede şu mertliği yapsaydınızda sözünü ettiğiniz müslüman alimlerin kitaplarında hangi düşünceleri İslama ters olduğunu yazsaydınız ya...Ama iftira at izi kalsın kafirlğiye her zaman yaptığınızı tekrar etmişsiniz....Dün şehidin fikirlerini yansıtan yazılarını verdim ciğeriniz yetiyorsa o yazdıklarına sizde kurandan sünnetten delil getirerek yanlışığını ortaya koyun....

Kendinize delil olarak Osmanlıyı mı seçtiniz...? Bu zannınızda koskoca bir iftira ve yalandır...Evet Osmanlıda münferit olarak bazı tarikat ekolleri kendilerine yer bulmuşladır fakat devlet eliyle bu tasavvuf şirk dinine destek verdiklerine dair tek bir resmi belge bilmiyorum bilen varsa söylesin....

İşleri güçleri tasavvuf şirk dinine delil arayanlara nasihatım Pantizme baksınlar orada onlara çokca deliller vardır...

....Sizi gidi gidi İslam din düşmanları sizi...

İbn-i Teymiyyenin aklı sizde olsaydı elbette sizde müslüman olurdunuz..