Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2012, 15:17   Mesaj No:14

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: “..Allah’ın velileri kimlerdir..?”

Alıntı:
Zeynebİslamoğlu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
tekfir et gitsin.paramı harcıyorsunuz yok.ucuz bir maliyeti var.bas klavyeye yap tekfirini.mahşerde bu iki alimle yüzleşmenize şahit olmak isterdim :(

kamer34 hocam,Çok süper bir konu işlemişsiniz.hepsini okudum.Allah razı olsun.

fravun hz musaya ÖLMÜŞ OLAN ATALARI hakkındaki akibeti sorunca Musa peygamber,onların durumu Allahın katındaki bi kitapta yazılı diyor,sayın zeynep islamoğlu ben görmediğim insanların fikirlerine binaen o şekilde muhsin hocaya sormuşum,sizede aynısını sorsam ne cevap verirsiniz o ki muhalifsiniz buyrun siz bu zatların kitaplarındaki iddalarına ne diyorsunuz.Bu zatların kitaplarının iranda şialarca rağbet görmesi bile tuhaf bi durumdur,şialar ehli sünnetin elinde bulunan ŞUAN Kİ EVLERİMİZDE BULUNAN KURANIN BİLE ASL OLMADIKLARINI,imamlarının halen cebarail as ile görüştüğünü söylerlerken nasıl oluyorda BU zatların kitaplarına itibar ediyorlar hayret...düşünceli000bunun hakkındaki görüşünüz nedir peki,ama kamer 34 dün konusunda değil başka başlıkta açın gerçekten kamer34 işlediği bu konu güzel ilenmiş,konu başlığından uzaklaşmasın ..