Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2012, 22:26   Mesaj No:58

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İslamı kabul ettiğini söyleyip müşrikleri tekfir etmeyenler.

Ya sayın abim birşeyler söyleceksin sandım..

Şimdi verdiğin ayetlerle yorumların arasında nasıl bağ kurdun onu anlamdım...Müşrikler ayrı kitap ehli ayrı değerlendirilmiştir diyorsun biz bunu sana 6 aydır anlatıyoruz...
İslam hukuku açısından toplumlar farklı muamemeleye tabi tutulurlar..

Fakat din konusunda küffar tek millettir..İslamda ayrı bir millettir buna itirazın varmı...
Birde diyorsunki hiçkimse bazı hallerinden dolayı mürted ilan edilemezler...el insaf sayın el insaf...Böyle bir yakalşımdan dolayı Rabbime sığınıyorum...Hiç müslüman olmamış toplumları müretdlikle itham edermiyim...Mürted İslam olduktan sonra tekrar irtidat edendir...yazına daha sonra cevap vereceğim FCER hocaya sorduğum soruyu tekrar ediyorum...

Siz konuyu başka tarafa çekiyorsunuz...Diyorsunki falanca sahabe şu hatayı bu hatayı yaptı peygamber onları dışlamadı bende diyorumki o sahabilerin yaptıkları şirkmiydi küfürmüydü...Yada bu şirk küfürlerinde ısrarmı ettiler soru şu...

“Nübüvet döneminde şirk ve küfür üzere olupta peygamber tarafıda müslüman olarak adlandırılan bir tek örnek varmı..?” Eğer bunu delillendirebilirseniz o zaman sizinle ortak bir noktada bulunmuş oluruz..Delilinizi bekliyorum..

"Zahiren şirk ve küfür işlyenlerin nübüvet dönemindeki hükmü nedir.."

Ha siz bugünkü yapılan pis işler şirk ve küfür değil diyorsanızsa o zaman konu farklılaşır..

Buyrun delilinizi bekliyorum...