Cevap: İslamı kabul ettiğini söyleyip müşrikleri tekfir etmeyenler. sayın muhsin hoca,eğer bu tehdidleriniz böyle sürecekse,şirk ve küfür ameli içerisinde olanları uyarmama sansür getirmemi istiyorsanız ben bu dinin APAÇIK TEBLİĞİNİ hep yapacam ve insanları bu küfür ve şirk bataklığına düşmemesi içinde uyaracam ha uyardığım insanlar bana kızıp,aşağılayıcı sözler söyleselrde ben namaz kılan hiç bir insanın ŞİRK BATAKLIĞINDA kalmasına razı değilim ve onuda o bataklıkta bırakmamak için yazarım,uyarırım,buna sebeb olan,GEREK HAYATTA OLAN ŞEYH,HOCA EFENDİLER,gerek ölmüş olan zatlar,üstadlar ben bunların şirklerini ifşa edecem,siz eğer buna karşı iseniz.. benim daha önce MÜSLÜMANLARDAN,BİLİNMEZ, ve şuan LA DİYEBİLMEK olarak yazdığım bütün mesajları KAYDIMLA BİRLİKTE SİLİN LÜTFEN...yALNIZ MESAJLARIMLA VE DAHA ÖNCEKİ NİKLERİMLE SİLİN LÜTFEN..HİÇ BİR ŞEY BIRAKMAYIN Kİ SİTEYE UĞRAMIYAYIM Bİ DAHA... SAYGILARIMLA ZÜLKÜF ARSLAN..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |