Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2012, 00:03   Mesaj No:69

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1423
Beğendi:475
Takdirleri:10448
Takdir Et:
Standart Cevap: İslamı kabul ettiğini söyleyip müşrikleri tekfir etmeyenler.

la diyebilmek tehdit filan yapmıyorum.geçmişinize başınıza gelenlere bakarsanız çizgimin belli olduğunu görürsünüz.uyeliğinizi sildim,banladım,uyardım,görmezden geldim,musamaha etti hiç bir işe yaramamış demekki..
burada bir tek insan iddia edemez ki,medineweb yönetimi görüşlerimizi kıstı,sansörledi,yazdırtmadı...diyemez çünkü kimsenin görüşünü asla sansörlemiyoruz.hep dedik şimdide tekrarlıyorum,bu sitede islam ahlak kuralları geçerlidir,ayrıştırıcı değil birleştirici,kin değil kardeşlik,tekfir değil kazanma amaçlı,soğutucu değil sevdirici çizgimizi hep ilan ettik.
sana kaç kez dedim,kardeşim tekfir işini bırak,istediğin gibi yaz.tekfire izin vermem demedim mi sana ?
ban asöz vermedin mi? tamam dikkat ederim demedin mi ? 3 günlük yokluğumda yaptıklarına bakarmısın :((

tekrar ediyorum tekfir,aşağılayıcı hakarete izin vermeyız.bu çizgide kalacaksanız buyurun kardeşimizsiniz,paylaşımlarınıza devam edin.yok ben taviz vermem derseniz,muhatabın en az senin kadar onurlu olsa gerek.ot değiliz bizimde bir kişiliğimiz düşüncemiz tavizsiz kurallarımız var.
konularınız ,mesajlarınız ve uyeliğinizi silmemi ısrarla istiyorsanız teredüt etmem ama geri dönüşüde teknik olarak imkansızdır.gidene kal demeyız,kalana da git demeyız.ama bir kardeşimizide kaybetmek istemeyız.bir kaç yalnışın varsa binlerce doğrularında var.istifade ettiğimiz çok çalışmalarında var...
karar senin..kalırsan kurallarımıza uyacaksın.başka şansın yok.

hayri abi size gelince,bir kaç konu dışında senle hep hemfikir idik aynı çizgide sayılırdık.zaten yüzde yüz aynı düşüncede olmamız beklenemez.son günlerde çizgin değişti adeta bir hanif oldun karşımıza çıktın.daha önceleri hiç bir konunda mesajında,hakaret,tekfir yoktu.ne oldu sana ?
değer verdiğim bir abimsin.mahşerde binlerce alimin tekfirine seyirci kaldığım için,benden hesap soracağına varsın sen sor..!
kurallarımız senin içinde herkes içinde geçerlidir.ve İnşaallah bundan böyle zerre taviz verilmiyecektir.kalmak istiyorsan başım üstüne yeriniz var,gitmek istiyorsan Allaha emanet ol.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.