22 Mart 2012, 15:32
|
Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı: iklimya Üyemizden Alıntı
sayın la sayın la, ikide bir türk kürt ayrımı yaparak içinizdeki kini ortaya dökmeyin. ben türküm hemde müslüman türk, sizde kürtsünüz, türküm gurur duyuyorum buna kimse engel olamaz. vatanı ugruna can vermiş her er benim nezdimde sehittir, bu ister cizreli kürt olsun, ister izmirli türk fark etmez.
benim kafa yapım ve ahlakım sizin gibi natoların kavramasına engeldir.
burada sürekli fitne ve fesadı cıkaran firavni zihniyetli sizsiniz. ben kardes oldugumuzun iddiasındayken hala siz ırkcılık derdindesiniz. size birsey deyim mi hatta kalıbımı basarım ben sizden daha kaliteli bir kürtüm.
bu sitede fitneye son verildi, zehrinizi akıtacak baska alan bulunuz. | Siz SAMİMİYSENİZ SÖYLE BAKALIM, dışlandığı,köyü basıldığı,yakıldığı ve zulum gördüğü için ,pkk safında öldürülen mazlum kandırılmış kürtlerde ŞEHİD mi,....BAKALIM KİM IRKÇI,KİM KAFATASÇI...KİM AHLAKLI,KİM KARDEŞLİĞE ÖNEM VERİYOR...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |