Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2012, 02:10   Mesaj No:37

Müb@rek

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Müb@rek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17481
Üyelik T.: 21 Mart 2012
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 21
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..

Alıntı:
la diyebilmek Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Alıntı:
Yitiksevda´isimli üyeden alıntı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Barış kardeşim bu konuya girmek istemiyorum beni girmek zorunda bırakmayın size göre terör olan benim için terör değildir uzatmayalım lütfen ...


Güzel abim,bu insanlardan kaçarsanız,bunlarla kardeş olamazsınız,bu insanların HALEN ZİHİNLERİ TEVHİD İLE TANIŞMAMIŞ,sen bu ilmi niye öğrendin,mahşerde ALLAH a mı tebliğ edecen,kızdırma beni,TEBLİĞ ,TEBLİĞ diyordun hade işte sana tebliğ,güzel abim,biraz düşün bence bu bataklıkta bulunanlara EL UZAT varsın seni kötü bilsinler,zihinleri tevhidle tanışırsa zamanla görecen bu çağın nasıl sahabileri olu veriyorlar..nasıl muhacire ensar,ensara muhacir olup bu teğuti düzenlere gencecik kurban gitmemek için direniyorlar,direnirler o zama ama hakikati bilmeyen bu durumda ancak böyle yapar...

Yazdıklarımda zerre kadar art niyet yok bunu beni az çok tanıyorsan anlamışsındır güzel abim...

selam ve dua ile kalın..meydanı terk etme yok mahşerde ilk yakana ben yapışırım vallahi...



Selam Hidayete Tabi Olanlara.

RAHMAN VE RAHİM OLAN, YÜCELİĞİ VE ULULUĞU DAİM OLAN BİR VE TEK OLAN ALLAH (c.c.)'A HAMD.
Resûlü Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'ya ve O'nun Pak Ehlibeytine Salat ve Selam...

Yukarıda alıntı yaptığım mesajda tahminimce beni ve diğer kardeşlerimi Tevhide ters düşmekle suçluyorsun. nerden çıkardın bu dersen şu sözünden;
Alıntı:
bunlarla kardeş olamazsınız,bu insanların HALEN ZİHİNLERİ TEVHİD İLE TANIŞMAMIŞ,
El Cevap;

Birincisi inancımızın temelini oluşturan Tevhide sahibiz, Bizler belkide, ALLAH (c.c.) katında daha hayırlıyızdır bunu nerden bilebiliriz ki ?
Bu sözlerin bana itham edilmesinin sebebi dünkü mesajlarımda Cübbeli Ahmet Hocayı savunmam sanırım. Çünkü size göre o (sümme haşa) şirkte. Birincisi ben Cübbeli Ahmet Hocamın tarikatına bağlı değilim onun cemiyeti ve cemaati ile herhangi bir münasebetim yok (münasebetten kastım İsmail ağa cemaatına biatım yok). Ehli Sünnet itikadına sahibim, ve bu itikadı en güzel yaşayanlardan biri Cübbeli Ahmet hoca'dır. Kendisine hocam diyorum çünkü kendisinin videolarından ilmi anlamda çok yararlandım, kendisini savunuyorum çünkü bir alim ve ben gıyabında muhabbet duyuyorum ve bana bir çok hususu öğrenmemde yardımcı olduğu için Hocam diyorum ve şuan bir iftira dolayısı ile hapiste onu savunmayı da bir Müslüman olarak en asli görevim sayıyorum.
İkincisi; siz bu tarz ve tavırla tebliğ yapamassınız. kimse sizi ciddiye almaz. bağırarak çağırarak vurarak kırarak asarak keserek ancak kendine zarar verirsin. Müslümanları Tevhidsizlikle suçlaya suçlaya birde bakmışsın ki senin imanın zayi olmuş. Peygamber efendimizin (s.a.v.), tebliğ metodunu incele. Ondan sonra tebliğden bahset. O kimseyi kırmadı başından aşağı deve pisliği boşalttılar yılmadı yine tebliğe devam etti.
Hz. Peygamber (s.a.v.)'in adını anarken salavat getir lütfen.
Alıntı:
Muhammed peygamber...
(mesaj No: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Bu mesajındaki gibi O Mübareğin adını salavatsız anmanı esefle kınıyorum ona ALLAH VE MELEKLERİ BİLE SALAT VE SELAM EDERKEN, salavat getirmenin dini bir vecibe olduğunu hatırlatıyorum.
"Allâh ve melekleri Peygamber'e çokça salât ederler Ey mü'minler! Siz de O'na çokça salât getirin ve tam bir teslimiyetle selâm verin" (el-Ahzâb, 56)

Aslında daha çok şey yazardım, ama senin gibi yapmıycam ben seni tevbeye davet ediyorum. ALLAH affetsin. İmanlı insanları sırf alimlerini savunuyor, (sistemi değil) şehit olan askerlerini savunuyor diye TEVHİDSİZLİKLE suçlamak günahtır ayıptır. Yapma, cehennem kötü bir yer, insanları karalıyarak oraya hak kazanma.
Ne diyor Ayet;
"Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur." (İsra, 17/36)



Bunca yıl o kadar evliya geldi geçti, hepsi tasavvufun nefsi terbiye ettiğine inandı, teslimiyet gösterdi. Yapma, alimlere laf atma, Üftade diyor ki " Alimlere taş atan iman ile göçer mi ?"

Yapma, ahiretini yakıp yıkma, eğer o şirkle suçladığın hocam Ahmet Mahmut Ünlü, güzel bir Müslümansa yazık edersin kendine. Ben sadece uyarıyorum çünkü bu yüzden azaba uğramanı istemiyorum.
Sen beni (sümme haşa) Tevhidsizlikle suçladın ancak ben kıyamıyorum bir Müslümanı tekfir etmeye (sen tekfir ettin demiyorum, ama çok kırdın hele cuma günü TEVHİDSİZLİKLE suçlamak nedemek ya ?), yapma, tevbe et.


يَا اَيُّهَا الَّذينَ امَنُوا تُوبُوا اِلَى اللّهِ تَوْبَةً نَصُوحًا
Tahrim 8 / Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün




Selam Hidayete Tabi Olanlara.
Alıntı ile Cevapla