Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem insanlarla iletişiminiz nasıldır? çok iyidir.. güler yüzlü müsünüz? evet öyle.. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? çokk ağlarım , en çok ta hatalarıma.. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? unuttum..zaman en iyi ilaç.. hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? anne olduğum gün.. mutluluk sizin için ne ifade ediyor? mutlu olmak için neden çokk.. mutluyum.. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? vazgeçmek değilse O'nun için herşeyden ; vazgeçme o halde hiçbirşeyden.. hayat felsefeniz nedir? islamı yaşamak ve yaşatmak.. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? sanırım bu soru bekarlar için.. yaptığınız en büyük çılgınlık? evet.. çılgınlıklarım oldu...duygularını çok yoğun yaşayan biri olarak .. buraya yazmam en büyük çılgınlığım olur heralde.. Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? kıpkırmızı bir gül çizer ,sonra onu kalp içine alırdım.. Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? duygulandırıyor tabi ,yalnız gidişi değil .. dönmeyişi!.. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? ailem.. en çokk ta babam.. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? zorla güzellik olmayınca.. işte o zaman.. size göre sevgi sevgi .. ruhun güzelliği.. size göre macera hayatın ta kendisi... size göre hayal bir adım ötesi gerçek.. size göre kardes kardeşi olanlar çok iyi bilir bu tatlı duyguyu ... herşeyden önce islam kardeşliği tabiki.. size göre dost HAKİKİ DOST'a ulaştıran CANDOST... size göre aile huzur ..sükunet.. size göre eş cennetim..herşeyim.. size göre hayat.. serüven.. size göre insan hatasız olamayan.. unutan..şaşıran.. size göre özlem sevmekten daha güzel... özlemek.. sizegöre hasret tatlı tatlı acıtan.. size göre beklemek sabır .. ömrün sınavı.. size göre gitmek rüyadan uyanmak.. size göre mutluluk payına düşene gülümsemek ..razı olmak.. size göre endişe çizgiden çıkmadan yol alabilmek .. size göre özgürlük
" dünyaya az meylet HÜR yaşarsın" hz. Ömer.. bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? "hep nefs çıkar karşıma ölüp ölüp dirilsem, insandan kaçmak kolay, kendimden kaçabilsem..... üstad ne güzel ifade etmiş.. kendimden kaçardım çokk uzaklara... (-) ler (+) ları hep götürür mü? + zannediyorsan tabiki götürür.. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? bazen sonuna kadar dayanırım,bazen bilakis.. tamamen haleti ruhiye meselesi.. ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? hacca gitmeyi çokk isterim.. özellikle yaşlanmadan.. ne tarz müzikler dinlersiniz? genelde ilahi ezgi .. arada beğendiğim şarkılar.. ruhuma kasvet vermeyen her çeşit müziği dinlerim .. forumda sizi en mutlu eden olay? forumda gezinmek yetiyor.. forumda sizi en çok üzen olay? vefat haberi.. gerçekten çokk üzüldüm.. hatta ağladım, islam kardeşliğinin en güzel yönü bu olsa gerek..kardeşinin acısını yüreğinde duyabilmek.. RABBİM acılarını dindirsin.. forumda en çok ilginizi çeken konular? ilgimi çekmeyen konu yok ki.. ilim dolu hazneler .. heryerde... hayat size ne öğretti? ağlamayı , gülmeyi, sevmeyi .. hayata dair herşeyi.. hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? yok..