Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2012, 02:22   Mesaj No:23

suhtem

Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Konular: 69
Beğenildi:94
Beğendi:40
Takdirleri:695
Takdir Et:
Standart Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem

Alıntı:
dua dilencisi Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Misafirliğiniz hayırlara vesile olması duası ile değerli üyemiz..Allah c.c. evlatlarınızı salih saliha kimselerden eylesin...
Alıntı:
dua dilencisi Üyemizden Alıntı Mesajı göster

1-Ne tür kitapları okumayı seversin ?
2-Günümüzde insanların çıkara dayalı ilişkilerini neye bağlıyorsunuz ?
3-Toplumumuzda büyüklere saygı ve sevginin yerini ukalaca davranışlar aldı sizce eksik olan nedir ?
4-İlkbaharda en çok yapmaktan huzur bulduğunuz 3 şey nedir ?

tesekkürler Allah razı olsun ,
*Edebi kültürel en çok ta piskoloji kitaplarını tercih ederim.
*bu dünyaya olan aşırı bağlılığa bağlıyorum..zaten asrımızın hastalığı haline geldi maddecilik.. komşuluk ,dostluk ilişkileri bile ucunda bir çıkar olup olmadığına göre bir değer kazanmakta ya da kaybetmekte .. hatır-gönül Allah rızası, çok uzaklarda şimdi!.
*çok uzaklara atamycm kardeşim en büyük eksiklik ebeveynlerde çoğunlukla; çocuk aileden yetişir malumumuz, ya biz ne yaptık , çocuklarımızı televizyon kültürüne mahkumiyetten başka!. onlardan daha
fazlasını beklemek insaflıca olurmu güzel kardeşim?.
*ilk baharda en çok ta sağanak yağmur altında ıslanmayı seviyorum .. hele ki o çıkan toprak kokusuna bayılıyorum.. ( hatırlıyorum küçükken dayanamamış yemiştim bi keresinde ..
...herşeyin yeniden canlandığına şahid olmak ,tarifi imkansız bir mutluluk veriyor!..
....bu duyguları tatmayan yoktur heralde.
birde çiçeklerimin bakımı yapıp toprağını değiştirip onlarla uğraşmaklada çok huzur buluyorum..