Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2012, 10:42   Mesaj No:14

JAZARİ

Medineweb Sadık Üyesi
JAZARİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:JAZARİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17525
Üyelik T.: 23 Mart 2012
Arkadaşları:1
Konular: 65
Beğenildi:74
Beğendi:41
Takdirleri:13
Takdir Et:
Standart Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?

Alıntı:
talibetün Üyemizden Alıntı Mesajı göster
bu konuda bilgisi olan hocalarım a soruyorum mülakata hazırlanmak için evde ne gibi çalışmalar yapabiliriz
ben ayrıyeten iyi bir talim yaptıracak bir kurs arayışındayım adanada bayana ders verebilecek iyi bir yer biliyorsanız çok memnun olurum

ilmihalden de sözlü olarak soracaklarmış ve en önemlisi ilk önce euzü besmele çekmene ve düzgün kuran okuyuşuna bakılacakmış
açıkçası benim okuyuşum normal ama daha iyi yapmak için davut kaya yımı dinlesem veya başka bildiğiniz kişiler varmı

şimdiden teşekkürler...
BEN DE Bİ KERE GİRMİŞTİM. OKUYUŞ DÜZGÜNSE EZBERMİŞ FIKIH SORUSUYMUŞ SORUN OLMAZ.SÖZLÜDEN 88 ALMIŞTIM ÜSTELİK HİÇBİR EZBERİM DE YOKTU. BU SENE DE KURAN KURSU ÖĞRETİCİSİ DÜZEYİNDEN GİRECEĞİM.DAHA ÖNCE DE O HAVAYI TENEFFÜS ETTTİĞİMDEN OLSA GEREK HAMDOLSUN HİÇBİR KORKUM YOK SİZLERE Bİ KARDEŞ TAVSİYESİ 10. CÜZ İLE 20. CÜZ ARASI HER SAYFANIN YAKLAŞIK İLK ÜÇ SATIRINI HEM OKUYUŞ YÖNÜNDEN HEM DE TECVİD KURALLARINI GÖSTERME YÖNÜNDEN GÖZDEN GEÇİRİRSENİZ FAYDASI OLACAKTIR.ÇÜNKÜ GENELLİKLE BU ARALIKLARDAN VE DE SAYFANIN BAŞINDAN OKUTULUYOR.FATİH ÇOLLAK HOCAMIZI DİNLESEN HARİKA OLUR.TAKTİĞİ UYGULADIM SONUÇ:88
HERKESE BAŞARILAR