Güzel bir konu teşekkür ederim esma can .Ben yıllardır miğren ve sinüzit hastasıyım miğrenden çektiğim acıyı hiç bir rahatsızlığımda çekmedim Allah c.c. kimsenin başına vermesin ..Senelerdir ilaç kullanırım ama bir arpa boyu yol katedemedim en son geçen sene kullandığım ilaçlardan ve sebebi tam kesinleşmemiş bulgulardan böbreklerim iflas derecesine geldi sonrasında tedaviye başladık ama bu arada miğren krizlerim 2 güne 3 güne kalmıyor beni saatlerce müşahade altında oksijen tüpüyle bilinçsiz yatırıyordu doktor bey size iğne yapamayız artık böbrekleriniz kaldırmaz dedi ve son noktayı koydu.pcde sülüklerin faydalarını ve zararlarına bakıyordum dikkatimi çekti 101 hastalığa deva olduğunu okudum ve peşine düştüm sülüklerin hijyen şişelerde satılan bir yer buldum 4 şişe aldım bir şişe içinde 6 tane var görünüşü biraz iç açıcı olmasada keratalar çok becerikli ve hünerli
eve geldim korkudan titriyorum çevre abartılı anlattı sülük öyle bir mekanizmaya sahip ki kendim birebir yaşamasam inanmam ben sakinleşmeden tutmadı biraz bilinçsiz kullandım öncesinden güzel bir abdest alınıyormuş inşallah bu sene daha bilinçli kullanıcam ve Peygamber Efendimizin s.a.v. sülük ve hacamat tedavi metotlarındanmış şu an 2 seneye girdim tesiri geçti sanırım yeniden başladı . Bir sene bir buçuk sene ne ilaç kullandım nede aclde saatlerce gözetim altında kaldım altarnatif tıp yurt dışında adamlar polikliniğini açmış tıpbi sülük; avrupa ve amerikada tamamlayıcı tıp olarak kabul edilmiş , dünyada 38 ülkede hastane ve kliniklerde tıbbı sülük tedavisi uygulanıyormuş dalında uzmanlaşmış adamlar bizler sülük tedavisinde geride kalmışız torba torba ilaç kullanmaktan bir tarafımızı düzeltirken diğer tarafları yıkıyoruz ..Sülük tedavisi gerçekten umursanmayacak bir tedavi değil yan etkisi yok araştırıp bilinçli kullanıldığında süper sonuç veriyor tavsiye ederim ....