Cevap: Nakşi Hafi Zikri’nin Delilleri
Aslı bacım Bakın bura herkese açık paylaşım fikir alışverişi olan Sıcak bir yuva siteden ziyade ömür boyu sürdürülecek dostluklara burda şahid olduk Herhangi bir konuda fikir beyan ettiğimde fikirden ziyade şahsımın düşünceleri hedef tahtasına oturtuluyor herkesin dediği doğru bir benim dediğim yanlış Onlar Kuran ayeti sununca doğru ben ayet sununca vay efendim bu ayet farklı ve benzeri olaylar haddinden fazla beni rahatsız ediyor Bakın size kızdığım konu dahi olmuştur hatta size fırçada atmışımdır ama asla daimi olmayıp o konu içerisinde biter Kardeşliğimize yansımaz yansıtmam FECR üstadımın bakış açısı her daim takdire şayandır ve Asla kendisinden farklı düşünmem Ama bazı kardeşlerimiz Bilmedikleri kişiler hakkında fikir beyan edip şahsa indirgemeleri alçatlma ile yadırgamaları kendi fikirlerini zıt görüş sergilendiğinde fikre değilde fikrin sahibine cahil biri gibi davranmaları yeteri kadar beni sıktı ve hemen hemen hiçbir konuda fikir beyan etmeyecek kadar nefret ettirdi hayırlısı olsun herkes neye inanıyor ve neye göre yaşıyor ise Onun Kuludur O dindendir Başkada sözüm yok Özür dilenecek bir husus yok Allah'a emanet olun...
Halife Osmanı eleştirdiğimi söyleyen Esedullah kardeşime Yinede Söylüyorum Kendisine saygı duyarım Takvasından İmanından ve benzeri zerre şüphem yoktur olamazda Lakin Yönetici pozisyonu hakkında eleştiririm ve çekinmemde Eleştirmem Şahsı ile olan bir sorundan dolayı değildir Onun Merhamet yönünü kullanarak Ümmetin başına Firavunu getiren Ehlibeytin başına bela eden ve Ümmeti per perişan eden Ümeyye oğulları iledir Halife Osman, Ömer Bin Abdulaziz.İkinci Muaviye dışında hiçbirine zerre değer vermem eleştirmektende çekinmem zalim ise zalim derim buda benim görüşüm isteyen kabul eder isteyen kabul etmez kimseye zorla kabullendirmek amacında da değilimdir...
__________________ ![](/public_html/forum/signaturepics/sigpic2_1.gif) Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .
-İmam Ali- (a.s) |