Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2012, 15:15   Mesaj No:3

alpert

Medineweb Üyesi
alpert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:alpert isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 18409
Üyelik T.: 29 Nisan 2012
Arkadaşları:22
Konular: 9
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ?

aslında bende paylaşma konusunda zorluk var ilk önce eşim.... annesiyle ve kardeşlerinden bile kıskanırım allaha şükür rabbim bencilliğime göre aile vermiş onlar için problem yok ben kıyafetlerimi evdeki hiçbir eşyamı paylaşamam evlat sahib olunca birde işin manevi yönleri eklenince paylaşmayı zorunluluk olarak görüyorum mesela oğlum anne kalemini alabilirmiyim diye izin ister bilir huyumu mesela sırf bu yüzden mp3 evde 3 tane var...çünkü bana ait birşeyi kimse kullanamaz asla cep telefonu ve bilgisayarımı paylaşamam mesela silgi kaosu yaşadık evde hafta sonu eşim alse girdi
oğlum deneme sınavına girdi ...ben silgimi bile vermedim zaten verirsem ödünç olarak neyse ösym zaten veriyor sorun çözüldü oğluma da onu kaybetmeden önce düşünecektin dedim ...biraz kızdım ...neyse sınav sonrası silgimi getirdide rahatladım

rabbim şükürler olsun zekat kavramını benim gibi benciller için vermiş imanda olmasa
herhalde çekilmez olurdum....aklıma ne zaman vermek gelirse kızım senin yahudilerden ne farkın var diyorum...

bu arada vermeme konusu özel eşyalarımla sınırlı...