**toprağa yağan yağmur damlası gibi olmak istiyorum..**
Yine bir ilkbahar sabahı seher vakti Hüzüne dalarken yüreğim titredi Ey RABBİM seni unutup gaflete dalarken YüregimDe öyle bir fırtına koptuki Seni hatırlayıp tekrar kendime geldim pencerenin önüne oturup Yağmur damlalarını seyrederken Yağan yağmur toprağa düşerken Yüreğim üşüyor damla damla Penceremin kenarındayım Gökyüzüne bakıyorum yağmuru seyrediyorum sessizce Gök yüzünden yollar geçiyordu kalbime doğru Yağmuru bekleyen Toprak olmak geliyordu içimden Hasretin sancısı dalga dalga vuruyordu kalbimin limanına Çekip gitmek geliyordu içimden ama gidemiyordum Gitmek neye yarar unutabilecekmiydim yaşadıklarımı Ağladıkça yangınlarım sönmüyordu, yana yana kül olmuşum Gafletin acımasızca soğunda acıyı hissetmek kadar üşüyor yüreğim Meğerse çoktan karaya vurmuş gemilerim anlayamadim Özgürlük nedir soruyorum kendi kendime bilmiyordum ne olduğunu Ben hiç özgür olmamımıştımki, özgürlük nasıl birşeydi bilmiyordum Mutlu yaşamak nasıl nerdedir onuda bilmiyorum Düşünüyorum kimim neyim kendimi tanıyamaz olmuştum artık Söyleyemediklerimin acısıyla yapa yanlız kalmışım bu vefasiz dünyada Anlatamadıklarım varmış yüreğimde anlatamıyorum susuyor yüreğim Sessizlege kaplanmış yüreğim suskunluğum umutlarımın adı olsun Gök yüzünde Meleklerin arasında RABBİME kavuşmayı istiyorum Yağmur topraga düşmenden gel bu yaralı yüreğime merhem ol Yeter artık kanatma içimdeki eski yaralarımı İncitme bu aciz bendenimi hatırlatma geçmişi bana Bittim tükendim artık danayanamaz oldum Susuyorum Cümleler takılıyor boğazıma anlatamıyorum Konuşamıyorum sustum artık dilim lal oldu Bir yağmur damlasını bekliyorum toprakla buluşmak için Anladımki doğuştan yanlızım ve yanlız Rabbime kavuşacağım.. "Alıntı"