Cevap: Diyalogculardan kilisede Hz. Muhammed'siz ezan Bu videonun bir çok sitede yayınlanmasından sonra tepkiler üzerine ezanı okuyan kişi açıklama yapmış Süleyman Erkişi,tepkileri cevaplamak üzere Twitter hesabından da bir açıklama yaptı. Açıklamaları şöyle:
Yanlışlıkla eksik okuduğum ezan sebebiyle herkesten özür dilerim. Bu sadece insani bir hatadır. Aksini en başta ben kabul etmiyorum...
Sehven yapılmış bir hata olması sebebiyle,bunun özellikle,telkinle veya başkaca bir sebeple yapılmadığını,kişisel bir unutkanlık,
Bir insani hata olduğunu tekrarlıyor,bunun söylediğim gibi bilinerek,altında başka hiç bir şey aranmaması gerektiğini belirtmek istiyorum
Ezandan efendimizi çıkarmak mümkün değildir,böyle bir düşünce benim hiç bir zaman aklımın ucundan geçmemiştir.
Daha önce benim konserlerime gelen dostlar bilir ki,tüm konserlerimi Salat-ı ümmiye ile başlatır ve bitiririm.
İlk defa bir programda ezan okudum,kimse bana şöyle oku demedi. İlk olması hasebiyle de maalesef böyle bir hata yapmışım.
Tekrar özür diliyor,saygı,sevgi ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum...
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara
Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim)
|